Electrolux dampovne

Electrolux dampovne giver dig nye muligheder i køkkenet. Dampen er med til at bevare råvarernes smag, farve, konsistens og vitaminer. Med en af vores dampovne får du alle de klassiske indstillinger som vores almindelige ovne har, men derudover kan du tilsætte damp. Det er ikke spor svært – fyld blot beholderen med vand, stil maden ind i ovnen og vælg hvor meget damp der skal bruges. Færdig!

Se vores dampovne

4,4

4,4(8  Anmeldelser )

Udnyt fordelene ved damp og få restaurantkvalitet derhjemme med Sous Vide.
  • Sous Vide
  • Steamify
  • Høj
  • Lav
4,8

4,8(19  Anmeldelser )

Du kan ovnstege, bage, grille og dampe med ovnens avancerede programmer.
  • Steamify
  • Høj
  • Lav
  • Madlavningstermometer
4,8

4,8(14  Anmeldelser )

Dampprogram til bagning og stegning – sundere måltider med bedre smag og konsistens.
  • Lav
  • Madlavningstermometer
  • Pyrolyse - rengøring ved høj temperatur
0

0(0  Anmeldelser )

Dampfunktion som giver dit bagværk en jævn, gylden sprød skorpe.
  • Tilsæt damp
  • Madlavningstermometer
  • Pyrolyse - rengøring ved høj temperatur
Dampovn der åbnes

Tilsæt kun damp
Pifter både hverdagsmad og festmiddage op

En ovn med dampfunktion gør, at du kan lave sunde måltider der smager fantastisk. Når du tilbereder mad i en dampovn, er det nemt at få sprøde grøntsager, saftigt kød eller lækkert brød med sprød skorpe. Resultatet bliver ganske enkelt fantastisk, uanset om du laver mad en stresset hverdagsaften eller til den store familiemiddag!

Display med dampinstillinger
Nemt at bruge

Træk fingeren over displayet for at vælge program — så ordner ovnen resten.

  • Brød med sprød skorpe
    Perfekt til bagværk

    Tilsæt damp så brødet får en sprød skorpe og blød krumme.

  • Ovnstegt kylling
    Riste og grille

    Damp giver en sprød overflade og saftigt kød.

  • Dampkogt ris
    Tilberedning med damp

    Lav alt fra ris og kartofler til dumplings direkte i ovnen.

  • Dampet broccoli
    Dampede grøntsager

    Få lækre grøntsager hvor vitaminerne er bedre bevaret.

En ovn – tusind muligheder

Alle vores ovne med damp har de samme funktioner som almindelige ovne. Varmluft, over- og undervarme, grill og pizza/tærte-indstilling er bare nogle få eksempler. Dampfunktionen er blot endnu en tilberedningsmetode, som gør, at du kan trylle flere lækre retter frem. Electrolux har et bredt udvalg af ovne med dampfunktion. 

Sprødt og saftigt

Dampovne kan tilberede meget mere end grøntsager. De har længe været et af toprestauranternes hemmelige værktøjer. Ved at kombinere damp og varmluft opnår du forbedret smag og konsistens, samtidig med at sprødheden bevares. Lækre resultater hver gang.

Bevar farve, smag og næringsstoffer

Det kan ses på det færdige resultat at maden er tilberedt med damp. Råvarerne beholder både farve og konsistens, og næringsstoffer og vitaminer bevares bedre, sammenlignet med andre madlavningsmetoder. Ved at dampe grøntsagerne istedet for at koge dem, kan du beholde op til 93% af næringsstofferne.*

* Baseret på eksterne tests hvor C-vitamin i rå broccoli blev sammenlignet med dampet broccoli. Testen er udført baseret på askorbinsyre (C-vitamin) i fødevarer med HPLC/UV-synlig metode.

Dampindstillinger til det hele

Damp fungerer sammen med traditionel ovnvarme for at forbedre smag og konsistens, når man bruger indstillinger til lav, middel, høj og fuld damp.**

 

** Dampniveauerne varierer afhængigt af ovnmodel.

  • Lav damp
    Lav damp

    Lav damp kombinerer varmluft med damp og giver saftige og sprøde resultater. Ideelt til kød, fjerkræ, gratiner, gryderetter, ovnstegte grøntsager, men også til at bage tærter, muffins og kager.

  • Middel damp
    Medium damp

    Medium damp kombinerer varmluft med damp – til madretter der skal simre langsomt. Ideelt til braiseret kød eller ovnstegt fisk, men også til at bage brød og boller.

  • Høj damp
    Høj damp

    Høj damp kombinerer varmluft med damp og er ideelt til delikate retter med fisk eller visse kager og gryderetter.

  • Fuld damp
    Full steam

    Full steam benytter konstant damp. Ideelt til blid tilberedning af for eksempel grøntsager, ris, couscous, fisk og skaldyr (muslinger og rejer).

Se vores dampovne

4,4

4,4(8  Anmeldelser )

Udnyt fordelene ved damp og få restaurantkvalitet derhjemme med Sous Vide.
  • Sous Vide
  • Steamify
  • Høj
  • Lav
4,8

4,8(19  Anmeldelser )

Du kan ovnstege, bage, grille og dampe med ovnens avancerede programmer.
  • Steamify
  • Høj
  • Lav
  • Madlavningstermometer
4,8

4,8(14  Anmeldelser )

Dampprogram til bagning og stegning – sundere måltider med bedre smag og konsistens.
  • Lav
  • Madlavningstermometer
  • Pyrolyse - rengøring ved høj temperatur
0

0(0  Anmeldelser )

Dampfunktion som giver dit bagværk en jævn, gylden sprød skorpe.
  • Tilsæt damp
  • Madlavningstermometer
  • Pyrolyse - rengøring ved høj temperatur

Vælg den rette dampovn

  • Integreret ovn
    Købsguide: Sådan vælger du den rette ovn

    Har du svært ved at vælge? Bare rolig, vi hjælper dig.

  • Kvinde i moderne køkken
    Se vores ovne

    Sammenlign modeller efter pris og funktioner.

Se mere fra Electrolux

  • En mand i køkkenet med ovn
    Ovne

    Se alle vores ovne, fra almindelig varmlufts- til kombiovn.

  • Bagværk
    Madlavning

    Bliv bedre i køkkenet med vores køkkenprodukter.

  • Induktionskogeplade
    Induktionskogeplader

    Bliv bedre i køkkenet med vores innovative produkter.