Støvsugeren Pure Q9 - Grab. Go. Job done

Støvsugeren Pure Q9 - Grab. Go. Job done

Støvsugere med enestående kraft

Vidste du, at den seneste research* viser at rene omgivelser påvirker din mentale tilstand? 81% af deltagerne svarede, at de følte sig mere lykkelige i et rent hjem. Og det er ikke bare oplevelsen af lykke som forbedres, - 85% angav også at de føler sig mere afslappede, 76% at de sover bedre og 75% føler sig mindre stressede. Det er netop derfor, at vi designer produkter som gør rengøringen nemmere fordi de er lette at bruge og samtidig meget effektive.

*Hunting Dynasty, Clean Environment´s Impact on People´s Happiness, maj 2019

Grab & Go opladning

Enkel at tage i brug efter opladning og enkel at sætte tilbage i opladeren. Tag bare fat i håndtaget og gå i gang.

Fuld power*

Nyd en rengøring med fuld power - også når støvbeholderen fyldes op. Cyklonsystemet med Air Helix-rotation i cyklonenheden separerer støvpartiklerne fra luften på en mere effektiv måde, så du ikke behøver at rengøre filteret lige så ofte.

*Målt med støvbeholderen fyldt med DMT-støv (standardtest) i overensstemmelse med IEC 5.1, 5.7 & 5.9 på maks-indstillingen.

Fuld power* Med halvt så meget lyd**

Udover at den ikke går på kompromis med resultatet, har vores håndholdte enhed også maksimal lydreduktion i kombination med et fantastisk airflow-design og dæmpet udblæsning. Nedsætter lydstyrken med det halve i forhold til en konventionel håndholdt støvsuger. Resultatet er en lydstyrke på 73 dB(A) for den håndholdte enhed.


* Målt med støvbeholderen fyldt med DMT-støv (standardtest), i overensstemmellse med IEC 5.1, 5.7 & 5.9 på maks-indstillingen.


** Den håndholdte model reducerer lyden med det halve. En reduktion på 3 dB(A) sammenlignet med en konventionel håndholdt støvsuger som ERGORAPIDO, målt i henhold til ISO 3743.

Enestående køretid

Med en fantastisk støvopsamling og næsten dobbelt så lang køretid sammenlignet med førende konkurrenter på markedet, er du godt kørende med en Pure Q9. Vælg mellem tre forskellige indstillinger med op til 55 minutters køretid. Den indbyggede hukommelskesfunktion lagrer den sidst brugte indstilling inden, du evt. pauser støvsugningen. 

BrushRollClean

Patenteret design som fjerner hår og fibre fra børsterullen med et enkelt tryk på knappen - også når støvsugeren er slukket.

Hårdstøvsuger

5-trins filtrering***

(modelspecifik) Det forseglede filtreringssystem fjerner op til 99,9% partikler mellem 0,3 μm - 10 μm og sørger for et optimalt indeklima. 

1. Axialcyklon med Air Helix rotation som: Øger luftens rotation i cyklonen for at separere støvet i støvbeholderen. Reducerer tilstopning. 
2. Næsekegle med trådnet.
3.
Vaskbart skumfilter.
4.
Progressivt vaskbart hovedfilter.
5. Vaskbart udblæsnings skumfilter eller vaskbart E10 udblæsningsfilter (standard på ALLERGY modellen).

***Målt i overensstemmelse med EN 60312-1:2017

4 forskellige farver

4 farver og modeller med tilbehør.