Pesto

Pesto

Pesto

En fantastisk idé til en lækker pastaret. At lave pesto er så let som at blande hvidløg, pinjekerner, parmesanost og olie med krydderurter. Her er en klassisk opskrift med basilikum, men du kan også bruge de krydderurter, du har i din egen køkkenhave.

 

Tilberedningstid: 5 minutter

Ingredienser

1 fed hvidløg
20 g ristede pinjekerner
1 bundt basilikum
75 g revet parmesanost
150 ml olivenolie

Metode

  • Blend lynhurtigt alt sammen i Explore 7 Blender.

Kokkens teknik

ingredienser til pesto
  • Sørg for at bruge kvalitetsingredienser til din pesto. Den kommer i sidste ende til at smage ligeså godt som de produkter, du bruger.
  • Alternative ingredienser? Du kan erstatte basilikummen med en anden krydderurt som f.eks. mynte eller koriander eller endog rucolasalat til en alternativ opskrift.
  • Ingen mislykket opskrift: hvis du kommer til at tilsætte for meget olie, og resultatet ser fedtet ud (skiller). Så tilsæt lidt koldt vand eller en isterning, og blend lidt mere for at emulgere blandingen igen. Tip: du kan lave din pesto, komme den i små bægre eller i en isterningebakke, så du kan tage den ud og kun bruge det, du skal, når som helst, du har lyst.

knive på skærebræt

Andre opskrifter fra Le Cordon Bleu

  • Pizza
  • Pain Perdu - Arme riddere
  • Ananassalat med makrel