Ærte- og parmesanhummus med skinke

Den perfekte snack

Nyd en skive sprødt flûte toppet med cremet ærte- og parmesanhummus og skinke. Denne velsmagende lækkerbisken er perfekt både som en lækker snack eller som en lille appetitvækker.

Ingredienser (4-6 portioner)

1 flûte, skåret i tynde skiver – du skal bruge ca. 8-12 skiver
250 g ærter
1 dl parmesanost
1 fed hvidløg, revet
3 spsk. olivenolie
2 spsk. citronsaft
Smag til med havsalt og sort peber
6 skiver skinke
Frisk basilikum
Et stænk olivenolie på toppen

Sådan gør du

Kom ærterne, det revne hvidløg, parmesanost, citronsaft og olivenolie i en skål, og blend med en stavblender. Bland, indtil konsistensen er klumpet/hummusagtig. Tilsæt noget vand, hvis det føles for tørt. Krydr med salt og sort peber.

Rist flûteskiverne på en tør pande. Læg dem derefter på et serveringsfad.

Tilsæt ærtehummus, skinke, og top med frisk basilikum. Drys salt og olivenolie på toppen.