Græskar og grønkål med granatæble

En spændende smagsoplevelse

Græskar er en undervurderet ingrediens – dets vidunderlige jord- og nøddeagtige smag forstærkes med sødme, når det tilberedes på en Teppanyaki-pande. For at afbalancere sødmen sammensættes det med grønkål og granatæblekerner. Et lækkert og mættende vegetarmåltid, som smager ekstra godt, når det er koldt udenfor.

Ingredienser

2-3 tsk. olivenolie
1-2 spsk. tørret sød chili

1/4 tsk. salt

1 stort bundt grønkål
2/3 kop granatæblekerner
1 frisk stilk rosmarin

Sådan gør du

Skræl græskarret, og fjern kernerne. Skær det derefter i tynde skiver på langs. Læg græskarskiverne på den varme Teppanyaki-pande. Tilsæt olivenolie, drys salt og chili, og steg ved middelvarme.

Tilsæt grønkålen og rosmarinen efter 10-12 minutter, og steg det sammen med græskarret. Tilsæt om nødvendigt mere olivenolie.

Afslut med et drys granatæblekerner. Servér varm eller ved stuetemperatur.