Squash-pasta med tomatsauce

Et sundt alternativ

Squash-spaghetti er et sundt og glutenfrit alternativ til almindelig pasta. De er fyldt med smag, er møre og nemme at lave. Sqashene skæres som spaghetti med en grøntsagsskræller. Bland dem med en enkel og ærlig hjemmelavet tomatsauce til en lækker vegetarret, som hele familien vil elske.

Ingredienser

3 squash (grøn)
1 spsk. olivenolie
1/4 kop vand 



Smag til med salt og kværnet sort peber

Sådan gør du

Skær strimler på langs af squashene med en grøntsagsskræller, og stop, når du når kernerne. Vend squashene om, og fortsæt med at "skrælle", indtil alle squash er i lange strimler. Smid kernerne væk, eller brug dem til andet. Skær squashene i endnu tyndere strimler, så de ligner spaghetti.

Varm olivenolien i en stegepande ved middel varme. Steg og rør squashene i varm olie i 1 minut. Tilsæt vand, og kog dem, indtil de er blevet bløde i ca. 3 minutter. Drys med salt og peber.