Cremet majs med chili og koriander
Cremet majs med chili og koriander

Majs med et kick

Cremet majs er et enkelt tilbehør, som passer fint til grillet halloumi. Den kan også serveres som en vegetarisk hovedret. Chili giver et kick af varme, mens koriander tilføjer en eksotisk og aromatisk smag.

Ingredienser (portioner: 4)

2 (ca. 285 gram) pakker frosne majskerner
2 spsk. olivenolie
1 kop fløde
1 tsk. salt
1/4 tsk. friskkværnet sort peber
2 spsk. smør
1 kop sødmælk
2 spsk. mel
1 fint hakket grøn chili

1/4 kop friskrevet parmesanost
3 spsk. hakket koriander

Sådan gør du

Sæt panden på middel varme, kom majs, olivenolie, chilisalt, peber og smør i. Steg i panden.

Pisk mælk og mel sammen, og rør det ind i majsblandingen. Tilbered og rør rundt ved middelvarme, indtil blandingen bliver tykkere, og majsen er kogt tilstrækkeligt. Tilsæt fløden, og kog i ca. 2 minutter.

Tag den af varmen, og rør parmesanost i, indtil den er smeltet. Top med koriander, og hvis du vil, mere hakket grøn chili!