Opdag

Green Collection™

UltraOne Green-støvsuger

UltraOne™ Green

Tæpper, gamle trægulve, fliser, beton – hvert rum i et hjem har sit eget udseende og sine egne behov. Derfor er UltraOne™ Green designet til at håndtere dem alle samtidigt med at efterlade så lille et miljøaftryk som muligt. En pålidelig ven, som altid behandler dit hjem med en bevidst, lydsvag og prisvindende rengøring.

UltraSilencer Zen Green-støvsuger

UltraSilencer™ Zen Green

Lad ikke støvsugning forstyrre dit hjemmeliv. UltraSilencer™ Zen Green er det bevidste valg til hjem, der værdsætter stilhed lige så meget som exceptionel renhed. Med et støjniveau tæt på stilhed (58 dB) klarer den dine hverdagsbehov ligeså skånsomt, som den er mod miljøet og dine ører.

En person bruger den ekstra lange ledning til Electrolux UltraFlex Green og kan let gøre stuen ren
UltraFlex Green støvsuger

UltraFlex™ Green

UltraFlex™ Green gør rengøringen så nem, som den overhovedet kan blive. Du skal ikke sætte et stik i og trække det ud. Med et multiroom system™ kan du faktisk rengøre ethvert hjem på én gang. Du skal ikke tænke på støvsugerposer. UltraFlex™ Green er fremstillet til at gøre dit hjem perfekt rent uden en pose hver gang.

Den yndefulde PowerForce Green-støvsuger

PowerForce™ Green

Kraftig men effektfuld. Avanceret men nem at bruge. PowerForce™ Green i genbrugsplast er der for at hjælpe på en hvilken som helst gulvtype. Med hjul, der kan drejes 360°, kan du bevæge dig frit rundt i huset, mens du rengør i alle mulige retninger.

Stærk og stille - SilentPerformer Green-støvsuger fra Electrolux

SilentPerformer™ Green

Lad ikke støv komme i vejen for dit liv. Med den allergivenlige SilentPerformer™ Green, fremstillet i genbrugsplast, kommer du rundt i alle hjørner og på alle hylder. Du skal ikke være bange for at komme til at støje, SilentPerfomer™ Green er der for at hjælpe dig lydløst hver gang, du har brug for det.

Ergorapido Green - ledningsfri støvsuger fra Electrolux

Ergorapido™ Green

Den ledningsfri Ergorapido™ i genbrugsplast får dig til at glemme, at du nogensinde har brugt en ledning. Tænk ikke på at skulle flytte møblerne, før du går i gang. Denne fleksible vinder klarer dine støvproblemer problemfrit for dig. Når du har taget dig af gulvene, skal du blot skifte til den håndholdte funktion for at give dine glemte boghylder og køkkenskabe den kærlige pleje, de fortjener.