Pandekager med røget laks
Blinis med røget laks
Den lille og luftige pandekage i amerikansk stil er en fantastisk velsmagende forret med for eksempel tynde skiver røget laks – virkelig lækkert.
8 portioner
Tilberedningstid: 30 minutter
Metode
- Bland mel, bagepulver, revet citronskal og salt i Explore 7 Blender.
- Lav et hul i midten, tilsæt æggeblommerne, hæld mælken i, og blend, til du får en blød pandekagedej.
- Pisk æggehviderne i en stor skål med en håndmixer, indtil de bliver til bløde toppe.
- Hæld pandekagedejen i skålen med hviderne, og sørg for at gøre dem så luftige som muligt, indtil du får en let pandekagedej.
- Opvarm en stor stegepande, og smør den let med smør.
- Kom en lille skefuld på den varme pande, og steg den ca. 2 minutter, indtil den er gylden på hver side.
- Gentag med resten af blandingen.
- Kom lidt creme fraiche på pandekagerne, og top med røget laks, en dusk dild og et stænk citronsaft.
Kokkens teknik

Luftigere?
Hvis du pisker æggehviderne separat, får du en luftigere pandekage med en lettere smag.
Vinsammensætning
