EXPLORE 7-SERIEN

EXPLORE 7-SERIEN

Opdag en ny måde at blende på 


Med en Explore 7 Blender får du mest muligt ud af hver ingrediens. Giv dine ingredienser den behandling der skal til, for at kunne bevare både udseende og smag. Oplev en helt ny måde at blende på.

Tiltet blendning giver flottere farver

Vidste du, at dine ingedienser skal håndteres nænsomt for at bevare farve, struktur og smag bedst muligt? Ved at blende dem i en ti graders vinkel, opnår du de bedste resultater.

Explore 7 Blenderen har vist sig at give en mere frisk smag med lavere temperaturstigning og stærkere farver*, så du får det mest udsøgte resultat når du blender.

Upptäck PISA på bordet

Udvalgte farver

 • - PowerTilt-teknologi®
 • - Intelligent hastighedskontrol
 • - 4 opskriftsprogrammer
 • - Unik Pulse-kontrol
 • - PowerTilt-teknologi®
 • - Intelligent hastighedskontrol
 • - 4 opskriftsprogrammer
 • - Unik Pulse-kontrol
 • - PowerTilt-teknologi®
 • - 3 opskriftsprogrammer
 • - Unik Pulse-kontrol

Få mest muligt ud af ingredienserne

De ingredienser du kommer i din blender er sammensat af mange bitte små bestanddele. Når man blender på for høj hastighed, skader man disse bestanddele i en sådan grad, at farve og smag hurtigt bliver dårligere.

Derfor er det vigtigt at blende på rette hastighed. På den måde undgår man, at ingredienserne mister farven og aromaen, samtidig som man beholder smagen længere. 

PowerTilt®-teknik har vist sig at tilføre bedre smag

PowerTilt Technology®, som er opfundet og patenteret af Electrolux, bliver nu brugt af kokke fra den berømte, kulinariske skole, Le Cordon Bleu, verden over. Nu har vi også tilført PowerTilt Technology® på Explore 7 Blenderen.

PowerTilt Technology® giver lavere temperaturer, når man blender og dermed en perfekt tekstur. 
‒ Le Cordon Bleu

Blendningsvinklen skaber en instabil cirkulation for ingredienserne, så de bliver blandet mere effektivt. Det indebærer, at kan du blende ved rette hastighed og temperatur.

Intelligent hastighetskontrol

Blenderen holder en jævn hastighed, uanset hvilken slags ingredienser eller hvilken mængde du blender. Blend frosne eller friske ingredienser til dig selv eller hele familien - med samme fantastiske resultat.

Resultat som holder madens kvalitet***.

Smoothie i glas

Unik pulskontrol – den helt rigtige tekstur

Til forskel fra andre blendere kan du med Explore 7 Blenderen indstille Puls-funktionen til at køre på forskellige hastighedsniveauer. Puls-funktionen sørger for, at ingredienserne presses mod knivene for dels at reducere lufthuller og for dels at forhindre at ingredienserne flyder op til overfladen. 

Det giver et mere ensartet resultat uanset, om det er flydende eller tykt indhold du har i blenderen. På den måde får alle opskrifter den helt rette tekstur.

Indstil programmet efter din opskrift

Uanset hvad du skal lave, findes der et program der giver perfekte resultater; til knusning af is, smoothies, supper og drinks**.

De forskellige programmer presser ingredienserne mod knivene, så du får smoothies med lækker tekstur, supper som nedkøles langsomt samt den perfekte is til dine drinks.

Pisa opskriftsprogram
Tilbehør til blender: juicefilter, take-away-flaske, multihackare

Den totale blenderoplevelse med det rigtige tilbehør

Der findes forskelligt tilbehør for at opnå de bedste resultater, når man blender. Tilbehør, der får det bedste ud af dine opskrifter - både i hverdagen og til festlige anledninger. Der følger forskelligt tilbehør med, alt efter hvilken model du vælger.

 • Juicefilter
  Juicefilter

  Lav din egne juice! Læg frugt i saftfiltret i blenderen og lad kraften presse frugten ned mod knivene og si derefter igennem filteret.

 • Take-away-flaske
  Take-away-flaske

  Hæld din friske blanding i flasken og tag den med på farten.

 • Multihakker
  Multihakker

  Bland mandler og lidt olie i minihakkeren, og vupti, så har du mandelsmør! Du kan også hakke løg eller kød med denne hakker.

*Laboratorieresultater fra Electrolux Global Technology Centre for udvalgte opskrifter sammenlignet med højhastighedsblendere.

**Drinkprogrammet findes kun på topmodellerne Soft Sand og Forest Green.

***Intelligent Speed Control findes kun på topmodellerne Soft Sand og Forest Green.

Lækre blends med enhver opskrift

Fra salsa til smoothie. Få den perfekte konsistens ved hjælp af en række opskriftsprogrammer og pulsfunktioner så den sunde hverdagsmad, som du elsker, altid er ekstraordinær.

Compact-blender i Soft Sand

Udvalgte farver

 • - 2 programmer
 • - Unik pulsfunktion
 • - 2 programmer
 • - Unik pulsfunktion
 • - 2 programmer
 • - Unik pulsfunktion

Få det ønskede resultat med unik pulsfunktion

Til forskel fra andre blendere kan Explore 7 Compact Blender blende på forskellige hastigheder med pulsfunktionen. Det giver den helt rigtige tekstur og det helt rigtige resultat - hver eneste gang, uanset opskrift.

Forskellige pulsprogrammer

Det vigtige med opskriftsprogrammerne

Ved at bruge opskriftsprogrammene på blenderen, opnår du fantastiske resultater.

Opskrifterne er udformet efter forskellige hastigheder, pauser og pulsfaser for at forbedre teksturen og smagoplevelsen af det endelige resultat.

Knust is i smoothie
Tilbehør til blenderen

Den totale blenderoplevelse med det rigtige tilbehør

Der findes forskelligt tilbehør* for at opnå de bedste resultater, når man blender. Tilbehør, der får det bedste ud af dine opskrifter - både i hverdagen og til festlige anledninger.

*Der følger forskelligt tilbehør med, alt efter hvilken model du vælger.

 • Multihakker
  Multihakker

  Multihakkeren kan bruges på flere områder - til at hakke urter, grøntsager, kød og til at hakke hårde ingredienser som nødder og kaffebønner.

 • Tag-med-flaske
  Take-away-flaske

  Hæld din friskblendede drik i flasken og tag den med dig, når du er på farten.

 • Køleelement
  Køleelement

  Køleelement - hold din drik kølig.