PREMIER PARTNER
PREMIER PARTNER

Byg dit køkken med Electrolux Premier Partner

Gør essensen af skandinavisk design til en del af dit køkkenprojekt. Du får flere eksklusive fordele, når du vælger at arbejde med Electrolux Premier Partner studio - blandt andet muligheden for at arbejde sammen med vores eksperter. Du får også adgang til Electrolux' tilbud af innovative førsteklasses produkter. Så lad vores Premier Partner guide dig til det køkken som passer til din hverdag.
 

Design dit drømmekøkkenmed Electrolux Premier Partner

Takket være sin skandinaviske arv, kan Electrolux tilbyde et køkkendesign der tager udgangspunkt i menneskets moderne livstil. Materiale og behandling vælges ud fra funktionalitet, kvalitet og minimal miljøpåvirkning. Takket være Electrolux' bæredygtige Better Living Program, har vores kunder nu mulighed for at kreere smagsoplevelser og udforme køkkener ud fra mere bevidste valg. Vores Premier Partners har fået brancheledende uddannelse og tilbyder den bedste knowhow og de seneste produkter og innovationer. De har den kundskab og erfaring som skal til for at designe det bedste køkken til netop dig.

 

Eksklusive produkter og tilbud

Når du vælger at designe dit køkken med en Premier Partner, får du, ud over en udsøgt service, også automatisk de nyeste Electrolux-produkter. Du får også adgang til installationssystemet PerfectFit som gør det muligt med hurtige og effektive løsninger. En vigtig komponent i et hvert køkkenprojekt.

 

Hjemme-oplevelse med Electrolux

Opdag hvordan du med det intuitive køkkensortiment kan opnå fantastiske resultater, og få mest muligt ud af den plads du har i hjemmet. Vi kan også hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine nye produkter med hjælp af en 'hjemme-oplevelse' sammen med en af vores produkteksperter.*

 
Personer rundt om et køkkenbord
Electrolux Premier Partner-logo
PREMIER PARTNER

Tag kontakt til en Electrolux Premier-partner for at diskutere dit køkkenprojekt. Bagefter vælger du de produkter, som passer bedst til dit drømmekøkken.

 

Opvaskemaskine med i i købet

Køb fire valgfrie produkter fra serien Matte Black og få en gratis opvaskemaskine fra Electrolux til at komplementere dit nye køkken.

 

Køb og afprøv produktet

AFPRØV MIG HELT GRATIS I 100 DAGE. Vi er overbevidste om, at du vil elske dine nye køkkenprodukter. Men hvis du mod forventning ændrer dig, hjælper vi gerne med at vælge et andet produkt i stedet.

'Afprøv mig derhjemme i 100 dage' takket være Electrolux tilfredshedsgaranti.

 

Fuld tryghed med 5 års garanti

Design, plads, materiale, møbler, farver, belysning og budget etc. Der er meget at holde styr på, når du skal planlægge dit drømmekøkken. Når du vælger køkkenprodukter er det værd at vide, at Electrolux, takket være Premier Partners-studio, kan tilbyde en udvidet garanti på 5 år på alle produkter inkl. montering og arbejde.

 

*Kunder som bestiller mindst fem produkter opnår desuden fordele af vores Electrolux-i-hjemmet-oplevelse. I valget af køkkenredskab skal et af følgende produkter indgå: En ovn i 700-serien eller derover (enkel eller dobbelt). En induktions- eller gaskogeplade(60 cm eller mere). En kompakt enhed i 700-serien eller over.

Electrolux Live

At vælge de rigtige hvidevare når du planlægger dit nye køkken, kræver nøje overvejelser. Kom med til et live Electrolux-event, så får du under produktdemonstrationen mulighed for at opdage nyheder og innovationer til et perfekt køkken.

 

Alle de bedste produkter til det helt rigtige køkkendesign

Hvordan integreres produktdesign egentlig med køkkendesign? Hvilke materialer og farver vil du benytte dig af for at få det bedste resultat? Skal produkterne gemmes eller vises frem? Hvordan ser køkkenrejsen ud - fra opbevaring og forberedelse til madlavning og servering? Vi sørger for, at Electrolux' Premier Partner-studio er udrustet med innovativ teknik og de nyeste Electrolux-modeller til forskellige looks. Du som køkkenplanlægger skal aldrig gå på kompromis med dine designidéer.

 
 • SteamPro fra Electrolux i matsort design
  SteamPro

  Bag, steg, damp og brug sous-vide med 900 SteamPro-ovnen med Steamify®.

  Se mere her

 • Emhætte og kogeplade fra Electrolux taler sammen i et køkken
  Hob2Hood

  700Hob2Hood® justerer emhætten automatisk, så du kan fokusere på madlavningen.

  Se mere her

 • SensePro-kogeplader fra Electrolux
  SensePro

  Slip kreativiteten løs og lav hvad du vil med induktionskogepladerne 900 SensePro®.
  Se mere her

 • Opvaskemaskine med ComfortLift-funktion fra Electrolux
  ComfortLift

  Opvaskemaskinen 900 ComfortLift® gør det nemt at tømme og fylde på opvaskemaskinen.
  Se mere her

Dit køkken, din stil. Med ComboHob

Med emhætte og filter integreret i kogepladerne, skal du ikke længere tænke på, hvor langt der er op til emhætten, når du vælger hvor di skal placere kogepladerne. Du kan i princippet installere dem foran køkkenvinduet eller på en køkkenø. Du kan fuldstændigt selv bestemme i forhold til design og åben planløsning.

Se exempel på en ComboHob

Matte Black-sortimentet

Kombinér det bedste inden for funktionalitet med sobert design i matsort. Se sortiment via Electrolux' Premier Partner-sælgere. Det matsorte design i Matte Black-serien giver den perfekte finpudsning til alle køkkenstile - fra træskabe til bordplader i marmor. Til et elegant køkkendesign.

 
Se mere om Matte Black-designet

Det intuitive køkken

Vores emhætter arbejder lydsvagt samtidigt med at vores kogeplader sørger for den perfekte temperatur. Vores ovne ved, hvornår de skal tilsætte den rette mængde damp for at tilføre mere smag til hvert måltid.

 
Oplev vores intuitive-sortiment

Smart køkken - praktisk og bekvem madlavningshjælp

Kontrollér din ovn på afstand. Tjek vores forskellige partneres tilbud og få den hjælp du har brug for - via My Electrolux Kitchen-appen. Det er den mest enkle måde at berige din Smart Kitchen-oplevelse på og få opfyldt din drøm om lækker og nem madlaving.

 

My Electrolux Kitchen-appen

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg med dine køb hos Electrolux. Så download My Electrolux Kitchen-appen og læn dig tilbage. I appen er der nemme vejledninger til en god start og enkel process, når du har registreret dine produkter. Appen fungerer også som en forlængelse af dit køkkenprodukt og hjælper dig med fjernovervågning, kontrol og med at organisere dine yndlingsopskrifter.

DOWNLOAD I APP STORE
DOWNLOAD i PLAY STORE

Få inspiration i virtuel køkkeninspiration

Udforsk alle vores velrenommerede produkter i den virtuelle køkkenudstilling. Her finder du animationer og anmeldelser fra andre brugere til at hjælpe dig med at vælge produkter til dit nye køkken. Fra forskellige vinkler kan du opdage produkternes funktioner og se, hvordan de bidrager til et komplet og elegant køkkendesign. På vores virtuelle udstilling kan du skabe en produktliste, som du kan benytte dig af når du skal diskutere køkkendesign hos din lokale Premier Partner.

Start det online-baserede 3D-køkken

Find din nærmestde Premier Partner nedenfor