Invertermotor

Invertermotor

10 års Tryghedsordning 

på Inverter-motor 

Vi tilbyder dig en 10 års Tryghedsordning på motoren i alle Electrolux vaskemaskiner og tørretumblere med invertermotor.

Tryghedsgarantien

Den nye, kulfri Silence-motor – eller invertermotor – er selve hjertet i langt de fleste Electrolux vaskemaskiner og tørretumblere. Motoren er det gennemtestede resultat af et intenst udviklingsforløb og har en enestående holdbarhed. Sammen med produkterne lancerer vi derfor en 10 års Tryghedsordning, der uden ekstra omkostninger for dig giver dig en ekstra sikkerhed specifikt på motoren i alle Electrolux vaskemaskiner og tørretumblere med invertermotor. 

Al anden elektronik og enkeltdele er selvfølgelig omfattet af den almindeligt gældende reklamationsret på 2 år!

Sådan foregår det

Skulle du mod forventning opleve en fejl på selve invertermotoren, så klik her for at kontakte os eller ring til Electrolux Service på telefon 70 11 74 00. Vores serviceteam vil efterfølgende besøge dig – og kan de konstatere, at fejlen er en produktionsfejl eller udelukkende kan skyldes en produktionsfejl, så monterer vi en ny motor uden udgifter for dig!

10 års Tryghedsordningen gælder fra den dag, du køber din nye Electrolux vaskemaskine eller tørretumbler med invertermotor. Gem derfor kvitteringen fra din forhandler – det er din sikkerhed!