Bygget af eksperter. Repareret af eksperter.

Vi kender dine produkter ud og ind. Vi har mange teknikere, trænet af Electrolux, over hele landet. Hvis dit produkt ikke virker så søg efter hjælp herunder, eller ring til os og bestil en servicetekniker i dag.

Leder du efter hjælp?

Få hjælp til at installere dit produkt, samt nemme løsninger til de mest almindelige problemer. Eller bare lær mere om, hvordan du tager dig af dit produkt. Stil et spørgsmål eller find dit produkt for at starte. 

Find dine dokumenter

Søg efter manualer, både på dansk og andre sprog.

Udforsk dokumenter

Find originale reservedele

Bestil originale reservedele, der garanteret passer dit produkt, direkte fra os. Universelle reservedele fra andre forhandlere er ikke anbefalet, og kan annullere din garanti.

Søg i butikken

Det var nemt at bestille en reparation. Teknikeren var virkelig sød, og jeg lærte en masse om opvaskemaskinen.

Sådan bestiller du din reparation

Du kan hurtigt og enkelt booke en reparation online her.

Ønsker du en Fast Pris Reparation, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på +45 70 11 74 00. Læs mere om priser og bestilling her.

Vores løfte

Du kan stole på, at vi leverer den bedst muligt servicekvalitet, hver dag. Det er vores løfte til dig. Vi har højt specialiserede serviceteknikere over hele landet. Vores kundeservice er venlig, hjælpsom og effektiv. Dette gør os til eksperter i at få dit hjem til at fungere igen. Dine produkter hjælper med at gøre dit hjem til dit hjem, og vi stræber efter at det skal fortsætte sådan.