Seneste nyt fra Electrolux
Seneste nyt fra Electrolux

Opdag Electrolux 

Vi udvikler løbende spændende produktnyheder for at gøre din hverdag nemmere. Her kan du holde dig opdateret på alt det nye inden for produktkategorier, priser og udnævnelser - så du nemt kan finde de produkter, som passer dig bedst.

Køkkenmaskine E7KM1-4PB og bagværk på køkkenbord

Bedst i test! Topkarakter hos PriceRunner

Vores klassiske køkkenmaskiner E7KM1-4PB, EKM5540 og EKM5570 imponerer på PriceRunner. Testpanelet roser det flotte retrodesign, den stærke motor og de mange tilbehør. Produkterne beskrives i testen som et godt køb – perfekt til hverdagsbagning i familien.

Luftrenseren Well A7 vinder flere udmærkelser

Den prisbelønnede luftrenser

Luftrenseren Well A7 er en af de mest støjsvage luftrensere* på markedet og har fået udmærkelserne Red Dot Design Award og IF Design Award 2021. Men ikke nok med det – Well A7 anbefales af svenske M3 og bliver testvinder med motiveringen "En eksklusiv luftrenser med WiFi som er unik i produktsegmentet".

*Well A7 med Breeze-filter er godkendt af Asthma Allergy Nordic.

Den ledningsfrie Ultimate 800 i lys hal

Opdag vores nye ledningsfrie Ultimate 800

Gør huset rent med vores Ultimate 800. Den svenske avis Aftonbladet giver den ledningsfri støvsuger topkarakter for sin kraftfulde og effektive sugeevne. Brug den sammen med mundstykket Pet Pro+, så bliver det legende let at støvsuge alle overflader fri for støv og dyrehår.

electrolux-perfectcare

Tørretumbleren EW9H869E9 PerfectCare 900 er bedst i test

Forbrugerrådet TÆNK har udnævnt PerfectCare 900 til testvinder. Vores tørretumbler beskrives som anvendervenlig med en stor kondensvandbeholder. Desuden er den en af de mest lydsvage tørretumblere i testen. Nu kan du tørre dit silketøj, uldtrøjer og dine bamsejakker uden problemer.

En seng i et soveværelse med en luftrenser fra Electrolux

Well A7 - en af de mest lydsvage luftrensere på markedet (A&A logo)*

Luftrenseren i rent design har en forside beklædt i stof for at smelte ind i såvel soveværelse som stue. Kan placeres på gulvet eller hænges på væggen for at spare gulvplads (hængsel til at hænge på væggen indgår).

*Well A7 med Breeze filter er godkendt af Nordic Asthma & Allergy

 

Luftrenser i lyst soveværelse

Luftrenserne Well A5 og A7 - vinder Red Dot designpris

I denne eftertragtede udmærkelse ffremhæves luftrenerens høje designkvalitet og naturlige materiale. Den internationale jury blev imporneret af flere aspekter - luftrenserens innovation, funktion, formelle kvalitet og ergonomi.

Med de her produkter får helt enkelt en effektiv luftrensning i et stilrent design. Nyd et renere hjem!

En prisbelønnet luftrenser til allergikere

Luftrenseren Pure A9 - bedst i test ifølge svenske Aftonbladet

Vores luftrenser Pure A9 er blevet udnænt som 'bedst i test' i den svenske forniddagsavis Aftonbladet. Ikke nok med at luftrenseren er lydsvag og stilren, den er også yderst effektiv og neutraliserer indendørsluften i områder på op til 100 m2. Et fantastisk resultat for både allergikere og hustande med kæledyr. Testvinderen beskrives af Aftonbladet som "Flot design og smart - er nem at tilslutte til Electrolux-appen. Luftrenseren Pure A9 klarer alle tests af luftkvaliteten!"

Pure D8.2 er bedst i test ifølge Pricerunner

Støvsugeren Pure D8.2 har vundet Pricerunners 'bedst i test'. Samtidig som støvsugeren er effejtiv og kraftfuld, er den utroligt lydsvag takket været dens PureSound-system, mundstykket OneGo Power Clean og den smarte teknik. Støvsugeren er nem at håndtere i hverdagen, har god sugeevne og fleksible håndtag.

Som Pricerunner selv udtrykker det "Det er både den bedste støvsuger samtisig som det er en af de mest lydsvage vi nogensinde har testet".

Støvsugeren Well Q8 fanger støv i et snuptag

NYE Well Q7 Vores mest alsidige støvsuger nogensinde

Med den ergonomisk designede Well Q8-støvsuger når du hurtigt rundt til selv svært tilgængelige steder. Den ledsningsfrie stangtøvsuger fjerner større partikler såvel som op til 99,99% mikrøstøv med sin 5-trins filtrering. Det er hurtig og nem rengøring.

Luftrenseren Pure A9 på et badeværelse

Luftrensere Pure A9

Træk vejret dybt. Vores nye Pure A9 luftrensere reagerer løbende på ændringer i luftkvaliteten og tilpasser luftstrømmen. Ren luft cirkulerer naturligt i en behagelig spiralbevægelse og når rundt i hele rummet. Luftrenseren er tilsluttet og kan tilpasses med det filter, der passer bedst alt efter sæson og dit behov, for eksempel i forhold til pollen, støv eller lugten fra kæledyr. Pure A9 er også testet og anbefalet af Asthma Allergy Nordic.

 

Ultrasonic fläckborttagningspenna

Effektiv og skånsom pletfjerner

Vores ultralydbaserede pletfjernerpen, Ultrasonic, fjerner alle pletter - lige fra kaffe til læbestif. Kombinationen af vand og vaskepulver sammen med ultralydsteknikken gør, at forbehandlet tøj altid får det bedste og mest pletfrie resultat.

En vaskemaskine med autodosering

Den rette mængde vaskepulver? Det har AutoDose styr på! 

Det er ikke altid let at vide, hvor meget vaskepulver som skal bruges. Men med AutoDose er det ikke noget, du behøver at tænke på. Den sørger for den nøjagtige mængde for hver vask og beskytter samtidigt dit tøj for den slitage det udsættes for ved overdosering.

PURE i9.2 Støvsugere

Den nye robotstøvsuger Pure i9.2

Denne trekantede robotstøvsuger har 3D-funktion for, at kunne opdage, nå rundt og gøre rent i hele dit hjem. Med en overlegen rengøringsstyrke og smart hukommelse husker Pure i9.2, hvordan dit hjem ser ud og kan dermed styres via Wellness-appen. Den ser, passer ind og gør rent med præcision.

Bedste robotstøvsuger ifølge det svenske tech-magasin, M3! Læs mere her.
Bedste robotstøvsuger ifølge det svenske tech-magasin PC för Alla - digitala hemmet! Læs mere her.

Blender på bord

En helt ny måde at blende på

Med en Explore 7 Blender får du mest muligt ud af hver ingrediens. Oplev en helt ny måde at blende på - klik blot herunder.

Well S7

Krystalklart — uden striber og dråber

Nyd et rent hjem og krystalklare vinduer med den nye vinduesvasker fra Electrolux. Med Well S7 behøver du aldrig bekymre dig for striber og dråber.

Made for Outdoor

Made for Outdoor

Med vores tørretumblere og vaskemaskiner i PerfectCare-serien kan du enkelt genoprette dit outdoor-tøjs vandafvisende egenskaber.