AutoDose

AutoDose

Den rette mængde vaskepulver? Lad AutoDose bestemme


AutoDose-funktionens smarte sensorer udregner den nøjagtige dosering af vaskepulveret og skyllemiddlet udfra maskinens belastning og vaskemængde. En overbelastet vaskemaskine kan forælde dit tøj alt for tidligt. Det beskytter AutoDose dit tøj mod.

Fyld på én gang og vask 20 gange*

Den smarte AutoDose-funktion sørger automatisk for, at den kalibrerede mængde vaskepulver og skyllemiddel tilføres på det rigtige tidspunkt i vaskemaskinen. Maskinen vejer tøjet og tilpasser mængden af vaskepulver, så du kan vaske helt op til 20 maskinfulde vask med det. Det er ikke bare praktisk og enkelt - det er også godt for tøjet.


*Baseret på en gennemsnits mængde vasketøj (ref. JRC109033 EUR 28809 EN)

Selvdoserende vaskemaskiner i PerfectCare-serien

Fuld fleksibilitet i de 4 skuffer

Den robuste vaskepulverskuffe giver mulighed for, at du enkelt kan bytte mellem automatisk og manuel påfyldning af vaskepulver i enten pulveriseret eller flydende form.

1. Skuffe til vaskepulver
2. Skuffe til skyllemiddel
3. De manueller skuffer kan bruges som komplement til de automatiske. F.eks. for at skelne mellem vaskepulver til farvet- og hvidvask.

Konfigurationen til den ekstra skuffe finder du beskrevet i appen.

Intet vaskepulver går til spilde takket være AutoDoses intelligente dosering*

*AutoDose-funktionens smarte sensorer udregner den nøjagtige dosering vaskepulver og skyllemiddel udfra vaskemaskinens belastning og mængden af vasketøj - sammenlignet med manuel dosering, som ofte kun baseres på maksinens kapacitet.

Enkelt med My Electrolux Care-app

Få fuld kontrol med My Electrolux Care-appen. Tryk for at ændre indstillinger, styr AutoDose og få beskeder om hvor meget vaskepulver du har tilbage i maskinen. Obs. at appen er på engelsk.

DOWNLOAD PÅ APP STORE
DOWNLOAD PÅ PLAY STORE

 

Opdag vores vaskemaskiner med AutoDose

SE PRODUKTERNE