
Timm Vladimir
Fishcakes
med spicy ris
Electrolux har indgået et sjovt og inspirerende samarbejde med Timm Vladimir med et mål om at afsløre hemmelighederne bag unik smag og konsistens. Udstyret med en state-of-the-art kombidampovn udforskede Timm magien i tilberedning med damp - uden at det bliver kompliceret og avanceret.
Ingredienser
Fishcakes
200 g fiskefars af hvid fisk, 200 g frisk laksefilet - skåret i små tern, 2 spsk chilisauce, 1 spsk fish sauce, 1 æg, 1 rød chili, 1 spsk limesaft, havsalt, friskkværnet peber, masser af frisk koriander
Spicy kokosris
2 rødløg skåret i tynde, halve skiver, 1-2 røde eller grønne chilier, 4 dl basmatiris, revet limeskal fra 1 lime, 2 tsk nigellafrø (sorte sesamfrø kan også bruges), 1 dl kokosmel, 7 dl kyllingefond, salt og peber
Sådan gør du
Opdag flere opskrifter
Følg linket for at se alle vores opskrifter. Lær hvordan du laver alt fra fine middage til lækre kager.