Timm Vladimir

Hjemmelavet yoghurt

- den gode slags

Electrolux har indgået et sjovt og inspirerende samarbejde med Timm Vladimir med et mål om at afsløre hemmelighederne bag unik smag og konsistens. Udstyret med en state-of-the-art kombidampovn udforskede Timm magien i tilberedning med damp - uden at det bliver kompliceret og avanceret.

Ingredienser

Hvad er det
1 liter økologisk mælk, 1 dl frisk, økologisk yoghurt naturel i stuetemperatur

Sådan gør du

Yoghurt
1. Opvarm mælken i en gryde til omkring 85-90 grader. Lige under kogepunktet. Lad den så afkøle til omkring 40-45 grader.
2. Rør yoghurten i mælken.
3. Sæt din ovn til yoghurtfunktionen (Menu-specielle funktioner-helt ude til højre) og indstil tiden til seks – otte timer. Stil gryden med yoghurt/mælken i ovnen med låg på og vent. 

4. Tag yoghurten ud og rør den igennem, til den er blank og fin.
5. Nu kan du bare hælde den på mindre glas eller flasker, som stilles i køleskab, til de skal spises. De kan sagtens holde fem-seks dage i køleskabet.

Her finder du opskriften i Timms Vladimirs blog.