Electrolux ovn med damp, mere end en almindelig ovn

Electrolux dampovne giver dig nye muligheder i køkkenet. Dampen er med til at bevare råvarernes smag, farve, konsistens og vitaminer. Med en af vores dampovne får du alle de klassiske indstillinger som vores almindelige ovne har, men derudover kan du tilsætte damp. Det er ikke spor svært – fyld blot beholderen med vand, stil maden ind i ovnen og vælg hvor meget damp der skal bruges. Færdig!

Se vores dampovne

Udnyt fordelene ved damp og få restaurantkvalitet derhjemme med Sous Vide.
  • Sous Vide
  • Steamify
  • Høj
  • Lav

Bedømt til 4.9 ud af 5 stjerner (95 Anmeldelser)

Du kan ovnstege, bage, grille og dampe med ovnens avancerede programmer.
  • Steamify
  • Høj
  • Lav
  • Madlavningstermometer
Dampprogram til bagning og stegning – sundere måltider med bedre smag og konsistens.
  • Lav
  • Madlavningstermometer
  • Pyrolyse - rengøring ved høj temperatur
Dampfunktion som giver dit bagværk en jævn, gylden sprød skorpe.
  • Tilsæt damp
  • Madlavningstermometer
  • Pyrolyse - rengøring ved høj temperatur

Tilsæt kun damp
Pifter både hverdagsmad og festmiddage op

En ovn med dampfunktion gør, at du kan lave sunde måltider der smager fantastisk. Når du tilbereder mad i en dampovn, er det nemt at få sprøde grøntsager, saftigt kød eller lækkert brød med sprød skorpe. Resultatet bliver ganske enkelt fantastisk, uanset om du laver mad en stresset hverdagsaften eller til den store familiemiddag!

Display med dampinstillinger
Let at bruge

Træk fingeren over displayet for at vælge program — så ordner ovnen resten.

Lav næringsrige og velsmagende retter

Opdag en ny verden af alsidig madlavning med en ovn med dampfunktion. Fra saftigt kød til perfekt bagværk – dampen løfter dine retter til nye højder.

 

Se dampovnopskrifter

  • Brød med sprød skorpe
    Perfekt til bagværk

    Tilsæt damp så brødet får en sprød skorpe og blød krumme.

  • Ovnstegt kylling
    Riste og grille

    Damp giver en sprød overflade og saftigt kød.

  • Dampkogt ris
    Tilberedning med damp

    Tilbered alt fra ris, kartofler til dumplings.

  • Dampet broccoli
    Dampede grøntsager

    Få lækre grøntsager hvor vitaminerne er bedre bevaret.

En ovn – tusind muligheder

Alle vores ovne med damp har de samme funktioner som almindelige ovne. Varmluft, over- og undervarme, grill og pizza/tærte-indstilling er bare nogle få eksempler. Dampfunktionen er blot endnu en tilberedningsmetode, som gør, at du kan trylle flere lækre retter frem. Electrolux har et bredt udvalg af ovne med dampfunktion. 

Sprødt og saftigt

Dampovne kan tilberede meget mere end grøntsager. De har længe været et af gourmetrestauranternes hemmelige værktøjer. Ved at kombinere damp og varmluft opnår du forbedret smag og konsistens, samtidig med at sprødheden bevares. Lækre resultater hver gang.

Bevarer op til 90% C-vitaminerne*

Det kan ses på det færdige resultat at maden er tilberedt med damp. Råvarerne beholder både farve og konsistens, og næringsstoffer og vitaminer bevares bedre, sammenlignet med andre tilberedningsmetoder. 

* Baseret på eksterne tests hvor C-vitamin i rå broccoli blev sammenlignet med dampet broccoli. Testen er udført baseret på askorbinsyre (C-vitamin) i fødevarer med HPLC/UV-synlig metode.

Dampindstillinger til det hele

Damp fungerer sammen med traditionel ovnvarme for at forbedre smag og konsistens, når man bruger indstillinger til lav, middel, høj og fuld damp.**

 

** Dampniveauerne varierer afhængigt af ovnmodel.

Dampindstillinger til enhver ret

Dampfunktionen hamonerer med traditionel varme for at forbedre smag og konsistens med indstillinger til lav, medium, høj og 100% damp**.

  • Lav fugtighed
    Lav fugtighed

    Lav fugtighed kombinerer varmluft og damp, så reultatet bliver både saftigt og sprødt. Perfekt til kød, helstegt kylling, gratiner, ovnbagte grøntsager og børd.

  • Medium fugtighed
    Medium fugtighed

    Medium fugtighed kombinerer varmluft med damp så maden småkoger langsomt. Ideel til braiseret kød eller ovnbagt fisk.

  • Høj fugtighed
    Høj fugtighed

    Høj fugtighed bruger konstant damp, og resultatet er næringsrig og velsmagende mad. Ideel til skånsom tilbereding af grøntsager, ris, dumplings, fisk og skaldyr.

  • 100% damp
    100% damp

    100% damp bruger konstant damp og resultatet er næringsrig og velsmagende mad. Ideel til skånsom tilbereding af grøntsager, ris, dumplings, fisk og skaldyr.

Se vores dampovne

Udnyt fordelene ved damp og få restaurantkvalitet derhjemme med Sous Vide.
  • Sous Vide
  • Steamify
  • Høj
  • Lav

Bedømt til 4.9 ud af 5 stjerner (95 Anmeldelser)

Du kan ovnstege, bage, grille og dampe med ovnens avancerede programmer.
  • Steamify
  • Høj
  • Lav
  • Madlavningstermometer
Dampprogram til bagning og stegning – sundere måltider med bedre smag og konsistens.
  • Lav
  • Madlavningstermometer
  • Pyrolyse - rengøring ved høj temperatur
Dampfunktion som giver dit bagværk en jævn, gylden sprød skorpe.
  • Tilsæt damp
  • Madlavningstermometer
  • Pyrolyse - rengøring ved høj temperatur

Vælg den rette dampovn

  • Integreret ovn
    Købsguide: Sådan vælger du den rette ovn

    Har du svært ved at vælge? Bare rolig, vi hjælper dig.

  • Kvinde i moderne køkken
    Se vores ovne

    Sammenlign modeller efter pris og funktioner.

Se mere fra Electrolux

  • En mand i køkkenet med ovn
    Ovne

    Se alle vores ovne, fra almindelig varmlufts- til kombiovn.

  • Integreret ovn
    Købsguide: Sådan vælger du den rette ovn

    Har du svært ved at vælge? Bare rolig, vi hjælper dig.

  • Induktionskogeplade
    Induktionskogeplader

    Bliv bedre i køkkenet med vores innovative produkter.