
Electrolux ovn med damp, mere end en almindelig ovn
Electrolux dampovne giver dig nye muligheder i køkkenet. Dampen er med til at bevare råvarernes smag, farve, konsistens og vitaminer. Med en af vores dampovne får du alle de klassiske indstillinger som vores almindelige ovne har, men derudover kan du tilsætte damp. Det er ikke spor svært – fyld blot beholderen med vand, stil maden ind i ovnen og vælg hvor meget damp der skal bruges. Færdig!
Se vores dampovne
Tilsæt kun damp
Pifter både hverdagsmad og festmiddage op
En ovn med dampfunktion gør, at du kan lave sunde måltider der smager fantastisk. Når du tilbereder mad i en dampovn, er det nemt at få sprøde grøntsager, saftigt kød eller lækkert brød med sprød skorpe. Resultatet bliver ganske enkelt fantastisk, uanset om du laver mad en stresset hverdagsaften eller til den store familiemiddag!
Træk fingeren over displayet for at vælge program — så ordner ovnen resten.
Lav næringsrige og velsmagende retter
Opdag en ny verden af alsidig madlavning med en ovn med dampfunktion. Fra saftigt kød til perfekt bagværk – dampen løfter dine retter til nye højder.
-
Perfekt til bagværkTilsæt damp så brødet får en sprød skorpe og blød krumme.
-
Riste og grilleDamp giver en sprød overflade og saftigt kød.
-
Tilberedning med dampTilbered alt fra ris, kartofler til dumplings.
-
Dampede grøntsagerFå lækre grøntsager hvor vitaminerne er bedre bevaret.
En ovn – tusind muligheder
Alle vores ovne med damp har de samme funktioner som almindelige ovne. Varmluft, over- og undervarme, grill og pizza/tærte-indstilling er bare nogle få eksempler. Dampfunktionen er blot endnu en tilberedningsmetode, som gør, at du kan trylle flere lækre retter frem. Electrolux har et bredt udvalg af ovne med dampfunktion.
Sprødt og saftigt
Dampovne kan tilberede meget mere end grøntsager. De har længe været et af gourmetrestauranternes hemmelige værktøjer. Ved at kombinere damp og varmluft opnår du forbedret smag og konsistens, samtidig med at sprødheden bevares. Lækre resultater hver gang.
Bevarer op til 90% C-vitaminerne*
Det kan ses på det færdige resultat at maden er tilberedt med damp. Råvarerne beholder både farve og konsistens, og næringsstoffer og vitaminer bevares bedre, sammenlignet med andre tilberedningsmetoder.
* Baseret på eksterne tests hvor C-vitamin i rå broccoli blev sammenlignet med dampet broccoli. Testen er udført baseret på askorbinsyre (C-vitamin) i fødevarer med HPLC/UV-synlig metode.
Dampindstillinger til det hele
Damp fungerer sammen med traditionel ovnvarme for at forbedre smag og konsistens, når man bruger indstillinger til lav, middel, høj og fuld damp.**
** Dampniveauerne varierer afhængigt af ovnmodel.
Dampindstillinger til enhver ret
Dampfunktionen hamonerer med traditionel varme for at forbedre smag og konsistens med indstillinger til lav, medium, høj og 100% damp**.
-
Lav fugtighedLav fugtighed kombinerer varmluft og damp, så reultatet bliver både saftigt og sprødt. Perfekt til kød, helstegt kylling, gratiner, ovnbagte grøntsager og børd.
-
Medium fugtighedMedium fugtighed kombinerer varmluft med damp så maden småkoger langsomt. Ideel til braiseret kød eller ovnbagt fisk.
-
Høj fugtighedHøj fugtighed bruger konstant damp, og resultatet er næringsrig og velsmagende mad. Ideel til skånsom tilbereding af grøntsager, ris, dumplings, fisk og skaldyr.
-
100% damp100% damp bruger konstant damp og resultatet er næringsrig og velsmagende mad. Ideel til skånsom tilbereding af grøntsager, ris, dumplings, fisk og skaldyr.
Se vores dampovne
Vælg den rette dampovn
-
Købsguide: Sådan vælger du den rette ovnHar du svært ved at vælge? Bare rolig, vi hjælper dig.
-
Se mere fra Electrolux
-
-
Købsguide: Sådan vælger du den rette ovnHar du svært ved at vælge? Bare rolig, vi hjælper dig.
-