I Sverige designer vi produkter så intuitive, at du ikke behøver at tænke. Du kan bare nyde det.

Nyd madlavningen. 
Nyd den gode smag.
Nyd samværet med dem du holder mest af.

Terrasse
To personer i skoven

Introduktion til intuitiv madlavning!

Vores emhætter arbejder lydsvagt over kogepladerne, som tilpasser den helt rigtige temperatur alt efter din ret. Vores ovne sørger for, at den rigtige mængde damp tilføres for

at gøre hvert måltid mere lækkert, og i vores opvaskemaskiner kan nedreste kurve hæves så du enkelt kan tømme og fylde på maskinen - det er intuitiv madlavning.

Mand i stol
En sø

"Intuitivt i den forstand at noget er helt enkelt og nemt at forstå."

Simon Bradford - Head of Design, Electrolux Europa

Hands-free-hjælp i køkkenet

Electrolux' ovne med connectivity-funktion gør det enkelt og behageligt at lave mad. Stemmekontrol findes inkluderet via din Google Assistant.

Opdag vores connectivity-produkter og tilhørende apps for at gøre hverdagen lettere.

Läs mer om smarta produkter och appar

 

Google Assistant
Hænder i en skål

Bæredygtig mad med vores intuitive k'økkensortiment

Målet 2030: Gøre bæredygtig madlavning til et førstehåndsvalg.

På Electrolux er målet at inspirere til at spise og håndtere mad på en måde som er til gavn for både mennesker og vores fælles planet.

Vi stræber derfor efter at udvikle nye produkter som bidrager til en mere næringsrig kostbevidsthed og efter at vise hvor fordelagtigt og lækkert det kan være at vælge bæredygtige ingredienser. 

Vi vil hjælpe med at reducere madspild, bevare kavliteten i ingredienserne, gøre  vegetabilske måltider endnu bedre og på en mere miljøvenlig måde passe på vores planets resourser.

Laks i ovn
Gulerødder

Vores produkter har stor indflydelse på at skabe bæredygtige kostvaner

Vores køleskabe har det perfekte miljø til at holde maden frisk længere og er dermed med til at reducere madspildet. Vores ovne ved, hvornår den rette mængde damp skal tilføres for at gøre tilberedningstiden kortere og måltiderne mere næringsrige. Vores opvaskemaskiner har en kurv som kan løftes og sænkes, så du nemt kan fylde på og tømme maskinen. De har også et intuitivt touchdisplay som hjælper dig med at vælge det mest miljøvenlige program.

Det er intuitiv og bæredygtig bevidshed i madlavningen.

Electrolux' intuitive sortiment

For better living.
Designed in Sweden.