Fast Pris Reparationer

Vandhane

Fast Pris Reparationer fra Electrolux

Med Fast Pris Reparation er du sikker på professionel og effektiv reparation af dit Electrolux produkt, og prisen oplyses allerede ved telefonisk henvendelse, altså ingen overraskelser.

Hurtig og pålidelig service uden overraskelser

 

  • Vore egne serviceteknikere er eksperter i dit Electrolux-produkt

  • Prisen oplyses allerede ved telefonisk henvendelse og før teknikeren kommer på besøg

  • Electrolux' teknikere reparerer dit produkt professionelt og sørger for, at dit produkt kører igen med kun ét besøg

  • Reparation udføres kun med originale reservedele

  • Vi kører i det meste af landet

Priser og betingelser

Du kan bestille en Fast Pris Reparation ved at ringe til os og få en af vores lokale serviceteknikere ud at hjælpe dig med dit produkt. Tilbuddet gælder:

  • Fast Pris Reparation: 1.695 kr.*
  • Servicetjek: 990 kr.

*Forudsat at der findes reservedele.

Hvis teknikeren bedømmer, at det ikke er økonomisk forsvarligt at reparere, vælger vi ikke at reparere, og du betaler derfor bare for selve servicetjekket.

Fast pris reparation forudsætter at produktet er korrekt installeret, tilgængeligt for servicering, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsvejledningen og at udefrakommende hændelser - f.eks. lynnedslag, skadedyr osv. - ikke er årsag til fejl på produktet.

Alle priser er inkl. moms.

Behøver du reservedele?

Besøg vores webshop og find originale reservedele, tilbehør og vedligeholdelsesprodukter til dit produkt.

Bestil reparation af din ovn

Uanset om du laver mad til hverdag eller til fest, skal du kunne regne med din ovn. Bestil en af Electrolux' egne serviceteknikkere, hvis du har brug for professionel hjælp til at få ovnen til at fungere igen.

Skal køleskabet og fryseren repareres?

Dine nøje udvalgte madvarer og madretter skal opbevares på den rigtige temperatur. Lad vores serviceteknikkere lave dit køleskab og fryser så dine madvarer kan holde sig kolde og frosne så de ikke går til spilde.

Kogeplade-reparation

Vores pålidlige og dygtige serviceteknikkere er klar til at reparere dine kogeplader. De har god erfaring med Electrolux-produkter og giver en hurtig og professionel service. Så kan du i stedet fokusere på at lave lækker mad og afprøve nye opskrifter.

Reparation af emhætte

En velfungerernde emhætte er vigtigt for, at kunne nyde madlavningen. Hvis den ikke længere fungerer optimalt, kan du booke en af vores egne serviceteknikkere til at lave den - prisen bestemmer I, når I booker aftalen.

Reparation af vaske-tørremaskiner

At holde tøjet rent og klart til at tage på er en vigtig del af den daglige rutine. Så hvis din vaskemaskine, tørretumbler eller vaske-tørremakine ikke fungerer, så sørg for at booke en af vores professionelle serviceteknikkere.

Behov for reparation af opvaskemaskinen?

Hvis din opvaskemaskine ikke fungerer optimalt, kontakt vores serviceteknikkere og få hjælp telefonisk eller ved at vi kommer ud og udbedrer fejlen.