Fast Pris Reparation

Vandhane

Hurtig og pålidelig reparation

Med Fast Pris Reparation kan du være sikker på at dit Electrolux-produkt bliver repareret professionelt og effektivt ved hjælp af originale reservedele. Og prisen bliver ikke en ubehagelig overraskelse.

Hvorfor vælge Fast Pris Reparation?

 

  • Fast Pris Reparation: 1.695 kr.*

  • Vore egne serviceteknikere er eksperter i dit Electrolux-produkt

  • Vi reparerer dit produkt professionelt og sørger for, at dit produkt kører igen med kun ét besøg

  • Reparation udføres kun med originale reservedele

  • Vi kører i det meste af landet

Priser og betingelser

Du kan bestille en Fast Pris Reparation ved at ringe til os og få en af vores lokale serviceteknikere ud at hjælpe dig med dit produkt. Tilbuddet gælder:

  • Fast Pris Reparation: 1.695 kr.*
  • Servicetjek: 990 kr.

*Forudsat at der findes reservedele.

Hvis teknikeren bedømmer, at det ikke er økonomisk forsvarligt at reparere, vælger vi ikke at reparere, og du betaler derfor bare for selve servicetjekket.

Fast pris reparation forudsætter at produktet er korrekt installeret, tilgængeligt for servicering, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsvejledningen og at udefrakommende hændelser - f.eks. lynnedslag, skadedyr osv. - ikke er årsag til fejl på produktet.

Alle priser er inkl. moms.

Bestil reparation af din ovn

Uanset om du laver mad til hverdag eller til fest, skal du kunne regne med din ovn. Bestil en af Electrolux' egne serviceteknikere, og få professionel hjælp til at få ovnen til at fungere igen.

Skal køleskabet og fryseren repareres?

Dine nøje udvalgte madvarer og madretter skal opbevares ved den rigtige temperatur. Lad vores serviceteknikere reparere dit køleskab og fryser, så dine madvarer kan holde sig kolde og frosne og ikke gå til spilde.

Kogeplade-reparation

Vores dygtige serviceteknikere står klar til at reparere dine kogeplader. De har god erfaring med Electrolux-produkter og giver en hurtig og professionel service. Så kan du i stedet fokusere på at lave lækker mad og afprøve nye opskrifter.

Reparation af emhætte

En velfungerende emhætte er vigtig for at kunne nyde madlavningen. Hvis den ikke længere fungerer optimalt, kan du booke en af vores egne serviceteknikere til at reparere den.

Reparation af vaske-tørremaskiner

Rent tøj, der er tørret og klar til at tage på, er en vigtig del af den daglige rutine. Hvis din vaskemaskine, tørretumbler eller vaske-/tørremaskine ikke fungerer, så sørg for at booke et servicebesøg af en af vores certificerede serviceteknikere.

Brug for reparation af opvaskemaskinen?

Hvis din opvaskemaskine ikke fungerer optimalt, så kontakt vores serviceteknikere og få hjælp telefonisk eller ved at vi kommer ud og udbedrer fejlen.