900 CookView®-ovn

Velkommen til Electrolux

Tillykke med din nye intuitive dampovn fra Electrolux. Du har valgt et produkt, som giver dig årtiers professionel erfaring og innovation på én gang. Genial og elegant. Ovnen er designet med dig i tankerne. Så uanset hvornår du bruger den, kan du være sikker på, at du får fantastiske resultater hver gang.

Tilbehør

Din nye ovn leveres med et sortiment af tilbehør, som hjælper dig, når du laver mad.

Grillristen bruges til kogegrej, kageforme, stege og mere.

Brug bagepladen til at bage de lækreste kager og småkager.

Grill-/bradepanden hjælper dig med at få fremragende resultater, når du bager eller steger. Den kan også anvendes som plade til at opsamle fedt.

For at få de bedste resultater skal du bruge Indstilling af damp til at tilberede grøntsager, fisk eller kyllingebryst.

Det medfølgende Termometer er genvejen til perfekte resultater. Brug det til at måle temperaturen inde i maden.

Teleskopskinnerne gør det endnu nemmere at isætte og udtage riste, bageplader og plader.

Kameraskærmen forhindrer lysreflektioner på billederne,

Ovnoversigt

Bliv fortrolig med din nye ovn. Når du har lært den godt at kende, kan du begynde at lave mad.

  1. Betjeningspanel
  2. Display
  3. Vandbeholder
  4. Fatning til Termometer
  5. Varmeelement
  6. Pære
  7. Ventilator
  8. Udtag til afkalkningsslange
  9. Hyldeholder, flytbar
  10. Kamera i grebet
  11. Hyldepositioner

Oversigt over betjeningspanel

Betjeningspanelet giver dig nem adgang til alle de funktioner, du har brug for til at tilberede din mad.

  1. Tændt / Slukket
  2. Display

Liste over Ovnfunktioner

Vælg mellem mange ovnfunktioner for at få perfekte resultater. Funktionerne kan variere afhængigt af modellen.

Til grillstegning af flade madvarer og til ristning af brød.

Til stegning af større stege eller fjerkræ på én ribbe. Bug også funktionen til at lave gratiner og brune maden.

Til at bage på højst tre ribber samtidig og til tørring af madvarer. Indstil temperaturen 20 - 40 °C lavere end til funktionen: Over-/undervarme.

Til tilberedning af sprøde færdigretter (f.eks. pommes frites, kartoffelbåde eller forårsruller).

Til bagning og stegning på én ristposition.

Til at bage pizza. Til at lave en kraftig bruning og en sprød bund.

Til bagning af kager med sprød bund og til henkogning.

Brug damp til dampning, stuvning, medium damp til sprød skorpe, bagning og stegning.

Oversigt over display

Bliv fortrolig med de intuitive symboler på displayet.

  1. Menu / Retur
  2. Wi-Fi
  3. Aktuel tid
  4. Information
  5. Timer
  6. Termometer
  7. START/STOP
  8. Temperatur
  9. Statuslinje / Skyder
  10. Mere
  11. Ovnfunktioner

Oversigt over display

  • Til at bekræfte valget/indstillingen.

    Til at bekræfte valget/indstillingen.

  • Til at bekræfte valget/indstillingen eller til at gå ét niveau tilbage i menuen.

    Til at bekræfte valget/indstillingen eller til at gå ét niveau tilbage i menuen.

  • Til at gå ét niveau tilbage i menuen/gøre den sidste handling om.

    Til at gå ét niveau tilbage i menuen/gøre den sidste handling om.

  • Til at slå tilvalgene til og fra.

    Til at slå tilvalgene til og fra.

  • Funktionen er aktiveret. Når indstillingstiden er slut, lyder signalet.

    Funktionen er aktiveret. Når indstillingstiden er slut, lyder signalet.

  • Funktionen er aktiveret. Tilberedningen stopper automatisk.

    Funktionen er aktiveret. Tilberedningen stopper automatisk.

  • Den akustiske alarm slukkes.

    Den akustiske alarm slukkes.

  • Til at indstille funktionen Indstil starttidspunkt .

    Til at indstille funktionen Indstil starttidspunkt .

  • Til at annullere indstillingen.

    Til at annullere indstillingen.

  • Timeren starter, når ovnlågen lukkes.

    Timeren starter, når ovnlågen lukkes.

  • Timeren starter, når ovnen har nået den indstillede temperatur.

    Timeren starter, når ovnen har nået den indstillede temperatur.

  • Timeren starter, når tilberedningen begynder.

    Timeren starter, når tilberedningen begynder.

  • Ovnlågen er låst.

    Ovnlågen er låst.

  • Wi-Fi forbindelsen er koblet til.

    Wi-Fi forbindelsen er koblet til.

  • Wi-Fi forbindelsen er koblet fra.

    Wi-Fi forbindelsen er koblet fra.

Kom godt i gang

Følg de nedenstående trin for at komme godt i gang med dit nye apparat.
Før første anvendelse

Før du bringer din kogekunst op på et helt nyt niveau, så lad os hjælpe dig med den første opsætning.

Tilslut din ovn, rengør den og konfigurer indstillingerne, før du begynder at lave dine første måltider.

Første rengøring

Giv din ovn og tilbehør en god start med en nem rengøring først.

Sørg for, at ovnen er kold.
  1. Fjern tilbehøret og de flytbare hyldeholdere.
  2. Rengør tilbehøret og indersiden af ovnen med en blød klud med varmt vand og et neutralt rengøringsmiddel.
    Tilbehøret må ikke vaskes i opvaskemaskinen.
  3. Rengør forsiden af ovnen med en blød klud med varmt vand og et neutralt rengøringsmiddel.
  4. Sæt tilbehøret og de flytbare hyldeholdere tilbage på plads.
Armbevægelser

Lær at bruge med simple bevægelser. Det gør det nemt at bruge ovnen hurtigt og sikkert.

Armbevægelse Beskrivelse

Tryk på

Rør overfladen med en fingerspids.

Flyt

Lad fingerspidsen glide hen over overfladen uden at miste kontakten.

Tryk og hold

Rør overfladen i 3 sekunder.
Første tilslutning

Konfigurér din nye ovn, så den passer til dine behov.

Når du har sluttet ovnen til elnettet, eller efter strømafbrydelsen, bliver du bedt om at foretage nogle grundlæggende konfigurationer.

Første opsætning

Konfigurér din nye ovn, så den passer til dine behov.

Når du tænder for din ovn første gang, kræver ovnen, at du indstiller Sprog, Lysstyrke display, Signal volume, Vandets hårdhed og Aktuel tid.

  1. Tryk på for at tænde for ovnen.
    Displayet viser en velkomstmeddelelse.
  2. Følg meddelelserne på displayet for at opsætte de første indstillinger.
Trådløs forbindelse og fjernbetjening

Nu kan du holde øje med tilberedningen uden for køkkenet.

Sørg for, at du har adgang til det trådløse netværk med internetforbindelse.
  1. Tænd for ovnen.
  2. Tryk på Menu > Indstillinger > Forbindelser
  3. Skub eller tryk for at tænde for Wi-Fi.
  4. Vælg trådløst netværk med internetforbindelsen.
    Ovnens trådløse modul starter inden for 90 sekunder.
    Bemærk:

    Når du er tilsluttet, kan du bruge appen til at sende indstillingerne og opskrifterne til din ovn. Hvis du gerne vil starte ovnen fra appen, skal du trykke på på ovndisplayet. Fjernbetjeningen aktiveres og vises.

    Følg vejledningerne i appen for yderligere oplysninger.

Indstil Vandets hårdhed

Indstil vandets hårdhed til at passe til vandets kvalitet fra hanen for at få de bedste resultater ved tilberedningen med damp.

  1. Tag den 4-farvede ændringsstrimmel, der følger med dampsættet i ovnen.
  2. Sæt alle reaktionszoner af strimlen i vandet i ca. 1 sekund.
    Hold ikke strimlen under rindende vand.
  3. Ryst strimlen for at fjerne overskydende vand.
  4. Vent 1 minut og kontroller vandhårdheden med vandhårdhedstabellen.
    Reaktionszonernes farver fortsætter med at ændre sig. Kontroller ikke vandets hårdhed senere end 1 minut efter testen.
    TeststrimmelVandets hårdhed
    1
    2
    3
    4
    Bemærk: Hvis vandets hårdhed overskrider værdierne i vandhårdhedstabellen, skal du fylde vandbeholderen med flaskevand.
  5. Indstil vandets hårdhed i Menu > Indstillinger > Opsætning > Vandets hårdhed .
Vandets hårdhed tabel

Tabel over vandets hårdhed (dH) med den tilsvarende kalkaflejring og vandkvaliteten.

Vandets hårdhed Kalkaflejring (mmol/l) Kalkaflejring (mg/l) Vandklassificering
Klasse dH
1 0 - 7 0 - 1,3 0 - 50 Blød
2 7 - 14 1,3 - 2,5 50 - 100 Moderat hård
3 14 - 21 2,5 - 3,8 100 - 150 Hård
4 Over 21 Over 3,8 Over 150 Meget hård
Isætning af tilbehøret

Se, hvor nemt det er at isætte tilbehøret i din ovn.

Advarsel: Brug altid ovnhandsker til at fjerne eller isætte tilbehør eller ovndele.
Indsæt grillristen.

Skinnerne gør det nemt at sætte grillristen i.

Skub grillristen ind mellem ovnribbens holdere:.
Bemærk: Detaljer, der øger sikkerheden: De små indhak øverst på grillristen virker som antivippe-indretninger. Den høje kant forhindrer køkkengrej i at glide af grillristen.
Isæt en bageplade eller dyb bradepande

Skinnerne gør det nemt at isætte en bageplade eller en dyb bradepande.

Skub den dybe bradepande/bageplade ind mellem hyldeholderens skinner.
Sæt grillristen ind sammen med en bageplade eller en dyb bradepande.

Flot og perfekt. Brug en bageplade/dyb bradepande til at opsamle dryp fra grillristen.

Skub den dybe bradepande/bageplade ind mellem hyldeholderne og risten på skinnerne ovenover.
Bemærk: Detaljer, der øger sikkerheden: De små indhak øverst på grillristen virker som antivippe-indretninger. Den høje kant forhindrer køkkengrej i at glide af grillristen.
Brug teleskopskinnerne til at indføre risten

Nemt og hurtigt. Teleskopskinnerne gør det endnu nemmere at isætte og udtage riste, bageplader og plader.

  1. Anbring grillristenteleskopskinnerne, så fødderne vender nedad.
    Den høje kant rundt om grillristen skal forhindre kogegrejet i at glide.
  2. Tryk teleskopskinnerne ind i ovnen.
    Pas på: Sørg for at skubbe teleskopskinnerne helt ind i ovnen, inden du lukker ovnlågen.
Brug teleskopskinnerne til at indføre bradepanden

Nemt og hurtigt. Teleskopskinnerne gør det endnu nemmere at indsætte og fjerne rister, bageplader og plader.

  1. Anbring bradepanden på teleskopskinnerne.
  2. Tryk teleskopskinnerne ind i ovnen.
    Pas på: Sørg for at skubbe teleskopskinnerne helt ind i ovnen, inden du lukker ovnlågen.
Brug teleskopskinnerne til at indføre grillristen og bradepanden

Flot og perfekt. Opsaml dryp fra grillristen i en dyb plade. Sæt dem sammen på teleskopskinnerne, og se, hvor nemt det er at isætte tilbehør.

  1. Placer bradepanden på teleskopskinnerne.
  2. Placer grillristen over bradepanden, således at grillristens ben vender nedad.
    Den høje kant rundt om grillristen skal forhindre kogegrejet i at glide.
  3. Tryk teleskopskinnerne ind i ovnen.
    Pas på: Sørg for at skubbe teleskopskinnerne helt ind i ovnen, inden du lukker ovnlågen.

Dagligt brug

Hvad vil du gerne lave i dag? Find oplysninger om, hvordan du gør det.
Navigér i Menu

Navigér i Menu for at få glæde af alle ovnens funktioner.

  1. Tænd ovnen.
  2. Tryk på for at åbne Menu.
  3. Tryk på den valgte funktion.
    Vigtigt: Se tabellerne over undermenuer for at se listen over alle tilvalg.
Undermenutabellen Rengøring

Bliv fortrolig med alle menutilvalg, så du kan udnytte din ovn optimalt.

Menupunkt Anvendelse
Rengøring med damp Let rengøring.
Rengøring med damp plus Grundig rengøring.
Afkalkning Rengøring af dampenhedens kredsløb for kalk.
Rensning af dampgenerator Rengøring af dampenhedens kredsløb. Skyl efter hyppig tilberedning med damp.
Tørring Tørring af ovnrummet for kondensvand efter brug af dampfunktionerne.
Påmindelse Minder dig om at rengøre ovnen.
Undermenutabellen Tilvalg

Bliv fortrolig med alle menutilvalg, så du kan udnytte din ovn optimalt.

Menupunkt Anvendelse
Lys Til at tænde og slukke lampen.
Synligt lysikon Lampe-ikonet vises på skærmen,
Hurtig opvarmning Afkorter opvarmningstiden. Bemærk, at den kun er tilgængelig for nogen af ovnfunktionerne.
Børnesikring Forhindrer utilsigtet aktivering af ovnen. Når funktionen er slået til, vises teksten "Børnesikring" på displayet, når du tænder for ovnen. Vælg kodebogstaverne i alfabetisk rækkefølge for at aktivere ovnens brug.
ECO Mode Slukker for Wi-Fi og displayet for at spare så meget strøm som muligt.
Undermenutabellen Forbindelser

Bliv fortrolig med alle menutilvalg, så du kan udnytte din ovn optimalt.

Menupunkt Anvendelse
Wi-Fi Til at aktivere og deaktivere Wi-Fi.
Netværk Til at tjekke netværksstatus og Wi-Fi-signalets styrke.
Glem netværk Til at deaktivere det aktuelle netværk fra automatisk forbindelse til ovnen.
Undermenutabellen Opsætning

Bliv fortrolig med alle menutilvalg, så du får mest muligt ud af ovnen.

Menupunkt Anvendelse
Sprog Indstiller dit foretrukne sprog.
Aktuel tid Indstiller den aktuelle tid og dato.
Tidsangivelse Slår uret til og fra.
Digitalt ur Ændrer formatet på den viste tid.
Husk Rengøring Slår påmindelsen til og fra.
Panelsignal Slår berøringsfelternes tone til og fra. Man kan ikke slukke for TÆND-/SLUK- og STOP-signalet.
Alarm/Fejl signaler Slår alarmsignalerne til og fra.
Signal volume Regulerer panelsignalets og signalernes lydstyrke.
Lysstyrke display Regulerer displayets lysstyrke.
Vandets hårdhed Indstiller vandets hårdhed
Undermenutabellen Service

Bliv fortrolig med alle menutilvalg, så du kan udnytte din ovn optimalt.

Menupunkt Anvendelse
Demo funktion Aktiverings- / deaktiveringskode: 2468
Licens Oplysninger om licenser.
Softwareversion Oplysninger om softwareversion.
Nulstil alle indstillinger Genopretter fabriksindstillingerne.
Nulstil alle pop-up beskeder Genopretter alle pop-up beskeder til de originale indstillinger.
Vælg en ovnfunktion

Din ovn kan hjælpe dig med mange ting. Find, og brug den funktion, der giver dig mest hjælp.

  1. Tænd ovnen.
  2. Vælg en ovnfunktion:
    • Vælg fra standardovnfunktionernes genveje på displayet.
    • tryk på for at vælge fra listen over alle ovnfunktioner.
  3. Tryk på .
    Displayet går i temperaturindstillinger.
  4. Flyt fingeren på skyderen for at indstille temperaturen.
  5. Tryk på .
  6. Tryk på .
    Termometer kan sættes i, når du vil, før eller under tilberedningen.
  7. Tryk på for at slukke for ovnfunktionen.
Indstil tilberedningstiden

Din ovn holder øje med tilberedningstiden for dig.

  1. Vælg en ovnfunktion, og indstil temperaturen.
  2. Tryk på for at indstille tilberedningstiden.
  3. Tryk på .
    Timeren begynder straks at tælle ned.
Bemærk: Se tabellen for Urfunktionstaster for at vælge den bedste funktion til din ret.
Urfunktionstaster urfunktionstaster

Få styr på tilberedningstiden med mange urfunktioner.

Urfunktion Anvendelse
Tilberedningstid Til at indstille tilberedningens længde (maks. 23 t 59 min).
Startkriterie Til at indstille, når timeren begynder at tælle.
Slutkriterie Til at indstille hvad der sker, når timeren ophører med at tælle.
Indstil starttidspunkt Til at udskyde starten og/eller tilberedningens afslutning
Forlængelse af tid Til at forlænge tilberedningstiden.
Påmindelse

Til at indstille en nedtælling (maksimum er 23 t 59 minutter).

Denne funktion har ikke indflydelse på ovnen.

Indstil tilberedningen Startkriterie og Slutkriterie

Vælg det bedste Startkriterie og Slutkriterie for din ret, og gør tilberedningen endnu nemmere.

  1. Vælg en ovnfunktion, og indstil temperaturen.
  2. Tryk på for at indstille tilberedningstiden.
  3. Tryk på .
  4. Tryk på Startkriterie / Slutkriterie.
  5. Vælg foretrukkent Startkriterie / Slutkriterie.
    Bemærk: Se tabellen for Start- og slutkriterie for at vælge den bedste funktion til din ret.
  6. Tryk på eller .

Tryk på for at annullere valgt Startkriterie eller Slutkriterie.

Tabel for Start- og Slutkriterie

Vælg det bedste Startkriterie og Slutkriterie til din ret, og gør tilberedningen endnu nemmere.

Startkriterie Kommentar
- Timeren starter, når du tænder for den.
Timeren starter, når lågen lukkes.
Timeren starter, når tilberedningen begynder.
Timeren starter, når den indstillede temperatur er nået
Slutkriterie Kommentar
Når den indstillede tilberedningstid er slut, lyder signalet.
Når den indstillede tilberedningstid er slut, lyder signalet. Tilberedningen stopper automatisk.
Når den indstillede tilberedningstid er slut, viser displayet meddelelsen uden akustisk signal.
Udskyd starten og tilberedningens afslutning

Indstil ovnfunktionen, og start den senere.

  1. Tryk på .
  2. Flyt prikken på skyderen eller tryk på det foretrukne tidsikon.
  3. Tryk på .
Udskyd starten uden at indstille tilberedningens afslutning

Forbered din dag. Indstil ovnfunktionen, og start den senere.

  1. Indstil en ovnfunktion og temperaturen.
  2. Tryk på .
  3. Tryk på .
  4. Tryk på Indstil starttidspunkt.
  5. Flyt den venstre prik til den foretrukne værdi.
  6. Tryk på .
Indstil forlængelse af tiden

Er retten ikke færdig? Forlæng tilberedningstiden efter behov.

Når der er 10 % af tilberedningstiden tilbage, og maden ikke ser ud til at være klar, kan du forlænge tilberedningstiden og ændre ovnfunktionen.

  1. Tryk på det foretrukne tidsikon for at forlænge tilberedningstiden.
  2. Valgfrit: tryk på den foretrukne ovnfunktion for at ændre den.
Ændr timerindstillingerne

Indstil tilberedningstiden, så den passer til dine behov

  1. Tryk på .
  2. Flyt prikken på skyderen, eller brug genvejene for at ændre timerværdien.
  3. Tryk på eller for at nulstille ændringerne.

Du kan ændre den indstillede tid når som helst under tilberedningen.

Annullering af den indstillede timer

Er retten allerede færdig? Annullér tidsindstillingen, og nyd dit måltid med det samme.

  1. Tryk på .
  2. Tryk på for at annullere den indstillede timer.
  3. Tryk på .
Indstil Aktuel tid

Indstil uret, og start tilberedningen.

  1. Tryk på .
  2. Tryk på Indstillinger > Opsætning > Aktuel tid.
  3. Skub, og tryk på knappen for at indstille uret.
Start Hjælp Til Tilberedning

Lad ovnen hjælpe dig med at tilberede perfekte retter.

Hver ret i denne undermenu har en anbefalet funktion og temperatur. Temperatur og tid kan indstilles manuelt efter brugerens ønske.

Til nogle retter kan du også tilberede med:
  • Vægtautomatik
  • Termometer
  1. Tryk på .
  2. Tryk på for at åbne Hjælp Til Tilberedning.
  3. Vælg en ret eller en type af madvare.
  4. Tryk på .
Damptilberedning
Brug dampfunktionerne til at lave lækker mad, der bevarer sine næringsstoffer og smag på samme tid.
Brug af Vandbeholder

Brug din Vandbeholder, og nyd retter tilberedt med damp.

  1. Låg

  2. Bølgebryder

  3. Skuffekassette

  4. Vandopfyldningshul

  5. Måleskala

  6. Frontknap

  1. Tryk på vandbeholderens forreste knap.
    Vandbeholderen springer ud.
  2. Fjern vandbeholderen fra ovnen, og fyld den med vand fra hanen til maksimumsmærket.
    Bemærk: Du kan også lade vandbeholderen sidde i ovnen og hælde vandet i fra en beholder.
  3. Bær vandbeholderen i vandret stilling, så du ikke spilder vand.
  4. Sæt vandbeholderen i den oprindelige position. Skub frontknappen, indtil vandbeholderen er inde i ovnen.
  5. Tøm vandbeholderen, hver gang du har brugt den.
    Pas på: Risiko for beskadigelse.

    Hold vandbeholderen væk fra varme overflader.

Lav mad med damp - Steamify

Brug dampfunktionerne til at lave lækker mad, der samtidig bevarer alle næringsstoffer og den fulde smag.

Tilberedning med damp kræver, at der er vand i vandbeholderen. En fyldt vandbeholder rækker til ca. 50 minutter. Der lyder et signal, når det er tid til at fylde den igen.
Advarsel: Risiko for brand.

Hæld ikke brændbare eller alkoholiske væsker i vandbeholderen.

Pas på: Risiko for beskadigelse af ovnen.

Brug kun koldt vand fra hanen. Brug ikke filtreret (demineraliseret) eller destilleret vand. Brug ikke andre væsker.

  1. Tænd ovnen.
  2. Tryk på for indstille dampopvarmningsfunktionen.
  3. Tryk på for at indstille temperaturen.
    Displayet går i temperaturindstillinger.
  4. Flyt fingeren på skyderen for at indstille temperaturen.
    Bemærk: Se tabellen for Tilberedning med damp for at vælge den bedste temperatur til din ret.
  5. Tryk på for at bekræfte.
  6. Fyld vandbeholderen med koldt vand til maksimumniveauet (ca. 950 ml). Brug skalaen på vandbeholderen.
  7. Tør den våde vandbeholder af med en blød klud.
  8. Skub vandbeholderen til oprindelig position.
  9. Tryk på .
    Det begynder at dampe efter ca. to minutter, og der udsendes et signal, når ovnen når den indstillede temperatur. Der udsendes endnu et signal, når tilberedningen er slut.
  10. Sluk for ovnen.
  11. Tøm vandbeholderen, når tilberedningen med damp er afsluttet.
  12. Tør bunden i ovnrummet af for at fjerne kondensvandet, når ovnen er kold.
    Pas på: Åbn ovnlågen forsigtigt for at undgå at spilde vand.
Tabel for Tilberedning med damp

Type dampvarmefunktion afhænger af den indstillede temperatur.

Temperatur Anvendelse

Fuld damp

50 - 100 °C

Til dampning af grøntsager, korn, bælgfrugter, skaldyr, ragouter og desserter, der spises med ske.

Høj damp til stuvning

105 - 130 °C

Til tilberedning af småkogt og braiseret kød eller fisk, brød og fjerkræ såvel som kvargkager og gryderetter.

Medium damp til sprød skorpe

135 - 150 °C

Til kød, gryderetter, fyldte grøntsager, fisk og gratin. Kombinationen af damp og varme giver kødet en mør og saftig konsistens og en sprød skorpe.

Hvis du indstiller timeren, tændes grill-funktion automatisk i de sidste minutter af tilberedningen for at give retten en let gratinering.

Lav damp til bagning og stegning

155 - 230 °C

Til stegte og bagte retter, kød, fisk, fjerkræ, fyldt butterdej, tærter, muffins, gratin, grøntsager og bagværk.

Hvis du indstiller timeren, og sætter maden på første rille, tændes undervarmen automatisk i de sidste minutter af tilberedningen for at give retten en let sprød bund.

SousVide tilberedning
Med SousVide tilberedning bruger du lavere tilberedningstemperaturer end ved normal tilberedning.
SousVide tilberedning anbefalinger

Find gode råd og tips til perfekte resultater med SousVide tilberedning.

SousVide tilberedning: Generelle råd

  • Lave temperaturer er kun egnet til de typer mad, der kan spises rå.
  • Brug friske råvarer af god kvalitet. Vær forsigtig med at bruge rå æg.
  • Kog ingredienser, der indeholder alkohol før vakuumpakning.
  • Sæt vakuumposerne på gitteret ved siden af hinanden.
  • Kog ikke madet i lang tid, når du bruger temperaturen under 60 ° C.
  • Du kan opbevare den kogte mad i køleskabet i 2 - 3 dage. Køl maden hurtigt ned (ved at bruge isbad).
  • Brug ikke denne funktion til genopvarmning af madrester.

SousVide tilberedning: Kød

  • Brug kun udbenet kød for ikke at stikke hul i vakuumposerne.
  • Steg fjerkræsfiletter med skindsiden nedad, før de vakuumpakkes.

SousVide tilberedning: Fisk og skaldyr

  • Tør fiskefileterne med køkkenrulle, inden du lægger dem i en vakuumpose.
  • Hæld en kop vand i vakuumposen, når du koger muslinger.

SousVide tilberedning: Grøntsager

  • For at holde på artiskokkernes farve skal de sættes i vand med citronsaft, efter at du har rengjort og skåret dem.

SousVide tilberedning: Frugter og desserter

  • For at holde farven i æbler og pærer skal de sættes i vand med citronsaft, efter at du har rengjort og skåret dem.
Vakuumpakning

Korrekt brug af vakuumposer er opskriften på lækre og velsmagende måltider.

  • Brug kun vakuumposer og vakuumforsegler, der er anbefalet til SousVide. Kun denne type vakuumforsegler kan vakuumpakke væsker.
  • Genbrug ikke vakuumposer.
  • For at sikre en sikker lukning af vakuumposen skal du sørge for, at det område, der er omfattet af forseglingen, er rent. Sørg for, at kanterne på indersiden af ​​vakuumposen er rene, inden du forsegler den.
  • For hurtigere og bedre resultater indstilles til maksimal vakuumgrad.
Sådan indstiller du SousVide tilberedning

Med SousVide tilberedning bruger du lavere tilberedningstemperaturer end ved normal tilberedning.

  1. Tænd ovnen.
    Displayet viser standardovnfunktionerne. Tryk på for at se flere ovnfunktioner.
  2. Tryk på for at indstille funktionen SousVide tilberedning.
  3. Tryk på for at bekræfte.
  4. Tryk på for at indstille timeren.
  5. Tryk på for at bekræfte.
  6. Tryk på for at indstille temperaturen.
  7. Tryk på .
  8. Brug en tallerken og et håndklæde til at tage vakuumposerne ud med efter tilberedningen.
    Pas på: Åbn ovnlågen forsigtigt for at undgå at spilde vand.
  9. Tør bunden i ovnrummet af med svampen for at fjerne kondensvandet, når ovnen er kold. Tør ovnrummet efter med en blød klud.
Brug Termometer

Termometer sørger for perfekte resultater hver gang.

Termometer Måler temperaturen inde i maden. Når maden når den indstillede temperatur, slukker ovnen.

Pas på: Brug kun det medfølgende Termometer og originale reservedele.

Der skal indstilles to temperaturer for at bruge Termometer:

  • Ovnens temperatur (minimum 120 °C).
  • Madens kernetemperatur.

Ovnen beregner en omtrentlig afslutning af tilberedningstiden. Det afhænger af mængden af ​​mad, den indstillede varmefunktion og de indstillede temperaturer.

Vejledninger til de bedste resultater:

  • Ingredienser bør være ved stuetemperatur.

  • Termometer Kan ikke anvendes til flydende retter.

  • Under tilberedningen skal Termometer blive i retten og stikket skal være tilsluttet stikket i ovnen.

Tilbered kød, fjerkræ og fisk med Termometer

Termometer hjælper dig med at måle temperaturen inde i maden.

  1. Tænd ovnen.
  2. Vælg en ovnfunktion og hvis det kræves ovntemperaturen.
  3. Sæt spidsen af Termometer midt i kødet eller fisken, i den tykkeste del (hvis det er muligt).
    Sørg for, at mindst 3/4 af Termometer er inde i retten.
  4. Sæt Termometers stik i kontakten på ovnens forside.
    Displayet viser den aktuelle Termometer temperatur.
  5. Tryk på for at indstille madens centrumtemperatur.
  6. Tryk på for at gå til Termometer tilvalg. Tryk på et af tilvalgene for at vælge:
    • Akustisk alarm - når maden når centrumtemperatur, lyder signalet.
    • Akustisk alarm og stop - når maden når centrumtemperatur, lyder signalet, og ovnen stopper.
    • Vis kun temperatur - displayet viser den aktuelle centrumtemperatur.
  7. Tryk på eller .
  8. Tryk på .
Når retten når den indstillede centrumtemperatur, udsendes et signal. Du kan vælge at stoppe eller fortsætte tilberedningen for at sikre, at maden er gennemstegt.
Tag Termometer stikket ud af kontakten, og tag retten ud af ovnen.
Advarsel: Risiko for forbrænding.

Termometer bliver varmt. Pas på, når du trækker Termometer ud og fjerner det fra retten.

Tilbered gryderetter med Termometer

Termometer hjælper dig med at måle temperaturen inde i maden.

  1. Tænd ovnen.
  2. Vælg en ovnfunktion, og hvis det kræves ovntemperaturen.
  3. Indsæt Termometers spids nøjagtigt i midten af gryderetten.
    Termometer må ikke flytte sig under bagning. Brug faste ingredienser til at stabilisere Termometer og understøtte silikonehåndtaget på kanten af bageformen.
    Vigtigt: Termometers spids må ikke røre bunden af bageformen.
  4. Tildæk Termometer med resten af ingredienserne.
  5. Sæt Termometers stik i kontakten på ovnens forside.
    Displayet viser den aktuelle Termometer temperatur.
  6. Tryk på for at indstille madens centrumtemperatur.
  7. Tryk på for at gå til Termometer tilvalg. Tryk på et af tilvalgene for at vælge:
    • Akustisk alarm - når maden når centrumtemperatur, lyder signalet.
    • Akustisk alarm og stop - når maden når centrumtemperatur, lyder signalet, og ovnen stopper.
    • Vis kun temperatur - displayet viser den aktuelle centrumtemperatur.
  8. Tryk på eller .
  9. Tryk på .
Når retten når den indstillede centrumtemperatur, udsendes et signal. Du kan vælge at stoppe eller fortsætte tilberedningen for at sikre, at maden er gennemstegt.
Tag Termometer stikket ud af kontakten, og tag retten ud af ovnen.
Advarsel: Risiko for forbrænding.

Termometer bliver varmt. Pas på, når du trækker Termometer ud og fjerner det fra retten.

Brug kameraskærmen

Brug kameraskærmen for at tage foto af bedste kvalitet, hvis belysningen i rummet giver reflekser.

  1. Tryk kameraskærmen mellem lågeglasset og håndtaget i midterposition.
  2. Sæt de lange kroge på glasset og de korte bag på håndtaget.
Yderligere funktioner
Lær ovnens spændende funktioner at kende. Funktionerne kan variere afhængigt af modellen.
Brug den automatiske sluk-funktion

Ovnen slukkes automatisk efter et vist tidsrum uden aktivitet.

Af sikkerhedsgrunde slukkes ovnen automatisk efter nogen tid, hvis en opvarmningsfunktion er i gang, og du ikke ændrer indstillingerne.

Bemærk: Den automatiske slukning virker ikke med funktionerne: Lys, Termometer, Varighed eller Slut tid.
Tid før automatisk slukning

Tid før automatisk slukning ved forskellige temperaturer.

Temperatur (°C) Slukningstid (t)
30 - 115 12,5
120 - 195 8,5
200 - 230 5,5
Køleventilator

Når ovnen er i brug, tændes blæseren automatisk for at holde ovnen kølig på de udvendige sider.

Hvis du slukker for ovnen, fortsætter køleventilatoren, indtil ovnen er kølet ned.

Spar på energien

Spar energi uden besvær i din daglige madlavning.

Ovnfunktioner, der hjælper dig med at spare på energien:

Varmluftfunktion
Når det er muligt, bruges ovnens varmluftfunktion for at spare energi.
Fugtig varmluft
Denne funktion er designet til at spare på energien. Lyset slukker automatisk efter 30 sekunder. Du kan tænde det igen, men denne handling vil mindske den forventede energibesparelse.
Tilbered med lyset slukket
Du kan slukke lyset under tilberedningen. Tænd kun for det, når det er nødvendigt.
Brug eftervarmen
Hvis tilberedningstiden indstilles med funktionen Varighed eller funktionen Slut tid, og tilberedningstiden er længere end 30 minutter, slukker ovnen og varmeelementerne tidligere i visse ovnfunktioner. Ventilatoren og pæren fortsætter med at køre.

Når tilberedningstiden er mere end 30 minutter, og funktionen Varighed eller funktionen Slut tid ikke er indstillet, mindskes ovntemperaturen til minimum 3 - 10 minutter, før tilberedningstiden afsluttes (afhængigt af tilberedningsvarigheden).

Når du tænder for ovnen viser displayet eftervarmen. Brug eftervarmen til at opvarme mad, tø mad op, holde mad varm eller varme tallerkener.

Standby-tilstand
Efter 2 minutter går displayet i standby-tilstand.

Generelle tips til, hvordan du sparer energi:

  • Sørg for, at ovnlågen er lukket korrekt, når ovnen bruges.
  • Åbn ikke lågen for ofte under tilberedningen.
  • Hold dørpakningen ren og sørg for, at den sidder godt fast.
  • Brug metaltallerkener for at øge energibesparelsen.
  • Hvis det er muligt, bør du ikke forvarme ovnen, før du lægger maden ind.
  • Når du tilbereder flere retter samtidigt, skal de pauser, du holder mellem bagningen, være så korte som muligt.

Rengøring og pleje

Find ud af hvornår og hvordan, du gør ovnen ren. En ren og vedligeholdt ovn giver øget sikkerhed og endnu bedre resultater, når du laver mad.
Rengør din ovn

Find ud af, hvornår og hvordan du gør ovnen ren.

Vigtigt: Brug ikke en damprenser til at rengøre ovnen.

Hvornår skal ovnen rengøres?

Efter hvert brug:

  • Rengør manuelt ovnen eller brug funktionen Rengøring med damp.
    Vigtigt: Samling af fedt eller andre madrester kan resultere i brand. Risikoen er særlig høj for grillpanden.
  • Rengør det brugte tilbehør.

Efter hver gang der er brugt damp:

  • Tør fugt ud af ovnrummet.
  • Tøm vandbeholderen.

Efter hyppig dampbrug:

  • Skyl dampgenereringssystemet.

Når den relaterede påmindelse vises:

  • Rengør ovnen med funktionen Rengøring med damp plus.
  • Afkalk dampgenereringssystemet.
  • Tør ovnen med funktionen Tørring.

Når behovet opstår:

  • Rengør ovnen med funktionen Rengøring med damp eller funktionen Rengøring med damp plus.
    Vigtigt: Hvis du slukker for påmindelsen om rengøring, skal du huske at rengøre ovnen regelmæssigt.
  • Tør fugt ud af ovnrummet.
  • Rengør det forreste af ovnen.
  • Rengør det indvendige glas i lågen.
  • Udskift pæren.

Sådan rengøres ovnen manuelt

Bemærk: Brug ikke hårde slibemidler eller skarpe metalskraber. De kan ridse glaspladen i lågen og kan ødelægge glasset.
  • Sørg for, at ovnen er kold, inden du begynder at rengøre den. Ellers kan glasset i lågen gå i stykker.
  • Rengør ovnrummet med en blød klud med varmt vand og et neutralt rengøringsmiddel. Brug ikke slibende midler, skuresvampe, opløsningsmidler eller metalliske genstande.
  • For at rengøre metaloverflader skal du bruge et dedikeret rengøringsmiddel.
  • Rengør stædigt snavs med et rengøringsmiddel, der er beregnet til ovne.
  • Rengør forsiden af ovnen med en blød klud med varmt vand og et neutralt rengøringsmiddel.
  • Rengør ikke katalytisk emalje (hvis relevant) med nogen form for rengøringsmiddel.

Sådan rengøres tilbehør

  • Rengør tilbehøret med en klud med varmt vand og et neutralt rengøringsmiddel. Tilbehøret må ikke vaskes i opvaskemaskinen.
  • Hvis du har slip let-tilbehør, skal du ikke rengøre det med skrappe rengøringsmidler, skarpe objekter eller i opvaskemaskine. Det kan beskadige slip-let-overfladen.
  • Teleskopskinnerne må ikke rengøres i opvaskemaskinen eller smøres.
Anbefalede rengøringsprodukter

Brug de anbefalede rengøringsprodukter for at sikre gode resultater og en frisk, ren ovn.

Du kan købe vores produkter i Electrolux’ webshop og hos de bedst assorterede detailbutikker.

Pas på: Brug ikke-slibende svampe eller skrappe rengøringsmidler. Det kan skade emaljen og delene af rustfrit stål.
Husk Rengøring

Når displayet viser en påmindelse om rengøring, skal ovnen rengøres.

Når påmindelsen om rengøring vises, bruges funktionen Rengøring med damp plus til at rengøre ovnen.

Du aktiverer eller deaktiverer påmindelsen om rengøring i menuen Rengøring > Husk Rengøring.

Rengør din ovn med Rengøring med damp

Rengør regelmæssigt ovnen for fortsat at få gode resultater.

Brug funktionen Rengøring med damptil rengøring af ovnen, når den er lidt snavset og og der ikke er noget fastbrændt. Varigheden af funktionen er cirka 30 minutter. Ovnen skal tørre i op til en time efter afslutningen af ​​funktionen.

Når damprensfunktionen er aktiv, er lyset i ovnen slukket.

Vigtigt: Inden du starter en rengøringsprocedure, skal du sørge for, at ovnen er kold.
  1. Fjern tilbehør og hyldeholderen for at rengøre sidevæggene.
  2. Fjern så meget snavs som muligt manuelt.
  3. Fyld vandbeholderen med koldt vand til det maksimale niveau (ca. 950 ml).
  4. Vælg menuen Rengøring > Rengøring med damp og tænd for funktionen.
  5. Efter rengøringsprocessen skal du tørre ovnrummet med en ikke-slibende overfladesvamp.
  6. Fjern det resterende vand fra vandbeholderen.
  7. Lad ovnen tørre helt med åben låge.
    Det tager cirka en time for ovnen at tørre.
Rengør din ovn med Rengøring med damp plus

Rengør regelmæssigt ovnen for fortsat at få gode resultater.

Brug funktionen Rengøring med damp plus til rengøring af genstridigt snavs med hjælp fra en ovnrenser. Varigheden af funktionen er ca. 75 minutter. Ovnen skal tørre i op til én time efter, at funktionen er ophørt.

Når rengøringsfunktionen med damp er aktiv, er lampen i ovnen slukket.

Vigtigt: Inden du starter en rengøringsprocedure, skal du sikre dig, at ovnen er kold.
  1. Fjern tilbehøret og ovnribben, så sidevæggene kan rengøres.
  2. Fjern så meget snavs som muligt med hånden.
  3. Fyld vandbeholderen med koldt vand til maksimumniveauet (ca. 950 ml).
  4. Spray et egnet rengøringsmiddel ensartet fordelt i ovnrummet på både emalje- og ståldelene.
  5. Vælg menuen Rengøring > Rengøring med damp plus, og tænd for funktionen.
  6. Tør ovnrummet med en ikke-slibende svamp efter rengøringen.
  7. Lad ovnen tørre helt med åben låge.
    Det tager ca. en time for ovnen at tørre.
Tør ovnen af

Brug funktionen Tørring til at tørre din ovn nemt efter tilberedning med damp eller rengøring med damp.

Vigtigt: Inden du starter en rengøringsprocedure, skal du sikre dig, at ovnen er kold.
  1. Fjern alt tilbehøret.
  2. Vælg menuen Rengøring > Tørring, og tænd for funktionen.
  3. Følg vejledningen på displayet.
Tørring påmindelse

Hold din ovn pæn og tør efter hver tilberedning med damp.

Efter tilberedning med damp vises en meddelelse, der beder dig om at tørre ovnen. Tryk på JA for at tørre ovnen.

Fjern og monter hyldeholderen

Fjern ovnribben for at gøre det nemt at rengøre og vedligeholde ovnen.

Advarsel: Risiko for forbrændinger. Sørg for, at ovnen er kold, inden du begynder arbejdet.
  1. Træk holderne op og ud af frontlåsen.
  2. Træk den forreste ende af hyldeholderen væk fra sidevæggen.
  3. Træk holderne ud af baglåsen.
  4. Følg trinene i omvendt rækkefølge for at montere hyldeholderen på plads igen.
Fjern og monter lågens glas

Fjern lågen for at rengøre de indvendige glasplader eller for at servicere lågen.

Du kan fjerne og de indre glaspaneler for at rengøre den. Antallet af glaspaneler er forskelligt for forskellige modeller.

Kameramodulet er placeret i grebet. Vær meget forsigtig, så du ikke beskadiger kamerakablet, der forbinder døren og ovnrummet. Rengør kameralinsen forsigtigt med en blød klud.

  1. Åbn døren helt.
  2. Tryk helt på spændehåndtagene (A) på de to greb.
  3. Luk ovnlågen til den første åbne position i en vinkel på ca. 70 °.
  4. Tryk på siderne af dørbeklædningen (B) for at løsne klipsforseglingen, så kanten af lågen forsigtigt kan fjernes.
  5. Fjern glaspanelerne ét ad gangen: hold hvert panel langs den øverste kant, og træk det opad og ud af skinnen.
  6. Rengør glaspanelet med vand og sæbe. Tør forsigtigt glaspanelet.
  7. Følg trinene i omvendt rækkefølge for at sætte lågen på plads igen. Monter det lille panel før det store.
    Advarsel: Risiko for overophedning. Sørg for, at glaspanelerne er sat i den rigtige retning, ellers kan lågens overflade blive overophedet.

Udskiftning af den øverste pære

Hvis lyset i ovnen dæmpes, skal du tjekke den øverste lampe og eventuelt udskifte den.

Advarsel:
  • Risiko for elektrisk stød Sluk for ovnen, inden du begynder at arbejde.
  • Pæren kan være varm.
  1. Sluk for ovnen.
  2. Vent, til ovnen er kold.
  3. Afbryd ovnen fra strømforsyningen.
  4. Læg en klud i bunden af ovnrummet.
  5. Drej pærens glasdæksel for at fjerne det.
  6. Fjern metalringen og rengør glasdækslet.
  7. Udskift pæren med en passende 300 ° C varmebestandig pære.
  8. Fastgør metalringen til glasdækslet.
  9. Monter metalglasdækslet over pæren.
Udskiftning af sidepæren

Hvis lyset i din ovn bliver svagt, skal du tjekke sidelampen og eventuelt udskifte den.

Advarsel:
  • Risiko for elektrisk stød Sluk for ovnen, inden du begynder at arbejde.
  • Pæren kan være varm.
  1. Sluk for ovnen.
  2. Vent, til ovnen er kold.
  3. Frakobl ovnen fra strømforsyningen.
  4. Læg en klud i bunden af ovnrummet.
  5. Fjern den venstre hyldeholder for at få adgang til pæren.
  6. Brug en Torx 20-skruetrækker til at fjerne dækslet.
  7. Fjern metalrammen og pakningen fra pæredækslet og rengør dem.
  8. Udskift pæren med en passende 300 ° C varmebestandig pære.
  9. Monter pæredækslets metalramme og pakning. Spænd skruerne.
  10. Monter den venstre hyldeholder.
Pleje af dit dampsystem
Hold systemet i god stand, og fortsæt med at nyde lækre retter, der er tilberedt med damp.
Skyl dampenheden

Skyl regelmæssigt dampenheden for at være sikker på gode resultater.

Varigheden af funktionen Rensning af dampgenerator er ca. 30 minutter.

Når funktionen er aktiv, er lampen i ovnen slukket.

  1. Fjern al tilbehøret. Sæt kun bagepladen i den første rille.
  2. Kom frisk vand i vandbeholderen.
  3. Vælg menuen Rengøring > Rensning af dampgenerator, og tænd for funktionen.
    Brugerinterfacet leder dig igennem proceduren.
  4. Fjern bagepladen, når funktionen er afsluttet.
Foretag regelmæssig afkalkning

Oprethold den gode damp: afkalk, når din ovn fortæller dig, at det er nødvendigt.

For at forhindre kalkansamlinger i dampgenereringssystemet skal du rengøre dampgenereringskredsløbet, så snart ovnen sender dig en påmindelse om afkalkning.

Der samler sig kalk i dampgenereringssystemet på grund af indholdet af kalk i vandet. Kalkaflejringer kan have en negativ effekt på dampkvaliteten, dampgeneratorens ydeevne og fødevarekvaliteten.

Påmindelse om afkalkning

Du skal afkalke dampenheden jævnligt for at bruge dampfunktionerne. Påmindelsen om afkalkning hjælper dig med at huske.

Når tiden er inde til at bruge funktionen Afkalkning, vises en påmindelse i displayet, hver gang du tænder ovnen.

Du kan ikke slukke for påmindelsen om afkalkning.

Der er to typer påmindelser:

  • Den bløde påmindelse minder dig om og anbefaler dig at køre funktionen Afkalkning.
  • Den hårde påmindelse beder dig om at køre funktionen Afkalkning.
    Vigtigt: Hvis du ikke afkalker ovnen, når den hårde påmindelse er aktiv, kan du ikke bruge dampfunktionerne.
Afkalk dampenheden

Afkalk regelmæssigt dampenheden for fortsat at få gode resultater.

Hele afkalkningsproceduren varer ca. 2 timer.

Når funktionen Afkalkning er aktiv, er lampen i ovnen slukket.

Vigtigt: Hvis Afkalkning ikke udføres korrekt, vil en meddelelse på displayet bede dig om at gentage proceduren.
  1. Fjern alt tilbehøret. Sæt kun bagepladen i den første rille.
  2. Sørg for, at vandbeholderen er tom.
  3. Hæld 250 ml afkalkningsmiddel i vandbeholderen.
  4. Fyld resten af vandbeholderen med vand op til maksimalt niveau.
  5. Indsæt vandbeholderen
  6. Vælg Rengøring > Afkalkning, og tænd for funktionen.
    Den første del af funktionen Afkalkning starter. Varigheden af dette trin er ca. 1 time og 40 minutter.
  7. Følg vejledningen på displayet. Brugerinterfacet leder dig igennem proceduren.
  8. Når den første del er afsluttet, skal bagepladen tømmes og sættes tilbage i den første rille.
    Den anden del af funktionen Afkalkning starter. Varigheden af dette trin er ca. 35 minutter.
  9. Fyld vandbeholderen med vand til maksimumniveauet (ca. 950 ml).
    Bemærk: Kontrollér, at der ikke er rester af afkalkningsmiddel i vandbeholderen.
  10. Indsæt vandbeholderen
  11. Fjern bagepladen, når den anden del er afsluttet.
  12. Hvis ovnrummet er fugtigt eller vådt, tørres det af med en tør klud.
  13. Lad ovnen tørre helt med åben låge.
    Det tager ca. en time for ovnen at tørre.

Vejledningsvideoer

Lær at bruge dit udstyr bedst muligt med vores vejledningsvideoer.

  • Sådan bruger du Steamify

    Sådan bruger du Steamify

    Detaljerede instruktioner om hvordan du skal bruge Steamify-funktionen på din StreamPro-ovn.

    Næste

  • Sådan bruger du de forskellige dampniveauer på din ovn

    Sådan bruger de forskellige dampfunktioner til forskellige retter

    Dampprogrammerne trin for trin i din ovn og hvordan du ændrer niveauerne.

    Næste

  • Sådan bruger du sous-vide

    Sådan bruger du sous-vide

    Opnå restaurantniveau på dine retter ved hjællp af sous-vide. Se hvordan du gør trin for trin.

    Næste

  • Sådan bruger du opvarmnings-funktionen

    Sådan bruger du opvarmningsfunktionen

    Hold din mad varm længere med hjælp af opvarmningsfunktionen.

    Næste

  • Sådan genopvarmer du din mad

    Sådan genopvarmer du din mad

    Genopvarmning af din mad trin for trin.

    Næste

  • Sådan laver du lækre retter i din ovn.

    Sådan laver du lækre og sunde snacks i ovnen

    Nu kan du lave alle dine lækre snacks hjemme med hjælp af programmer så som dehydræringsprogrammet. Følg vores video og se hvordan!

    Næste

  • Sådan får du dejen til at hæve

    Sådan får du dejen til at hæve

    Følg trinene og så dejen til at hæve på 20 minutter.

    Næste

  • Sådan laver du yoghurt

    Sådan laver du yoghurt

    Lav din egen yoghurt i din nye steam-ovn - følg bare videoen og kom godt i gang!

    Næste

  • Sådan laver du mad med damp

    Sådan laver du mad med damp

    Med dine nye steam-ovn behøver du ikke længere gætte dig til, hvordan du bedst tilbereder din mad. Du vælger bare, hvilken ret du vil tilberede - så guider ovnen med de rigtige indstillinger og den rette temperatur.

    Næste

  • Sådan laver du dessert med damp - frugttærte med aprikos og ricotta.

    How to steam dessert - Tart with apricot and ricotta

    Instruction on how to make dessert (pie) in the steam oven.

    Næste

  • Sådan damper du fisk - havabborer med slatskorpe

    Sådan damper du fisk

    Instruktionerne viser, hvordan du bedst tilbereder fisk.

    Næste

  • Sådan damper du mad - fyldte peberfrugter med kød

    Sådan damper du kød

    Lær hvilke indstillinger som er bedst, når du skal tilberede kød og genskab det samme miljø i din dampovn så du altid kan fremtrylle din favoritret med fisk.

    Næste

  • Sådan damper du vegetarisk mad - varm bulgursallat.

    Sådan bruger du damp i tilberedingen af veggeretter

    Lær hvad der er den bedste indstilling at koge ris eller bulgur på og genskab samme forudsætninger i din dampovn, så du kan nyde dine yndlingsretter.

    Næste

Funktioner

CookView holder øje med din mad

Live billeder på din mobil
Vores innovative teknologi viser live billeder på din mobil, så du ikke skal tjekke ovnlågen hele tiden. Så kan du fokusere på at lave den perfekte sauce eller det perfekte tilbehør. Der er styr på smagen.

Steamify, din dampassistent

Din dampekspert til mere sund og lækker mad
Indtast den tilberedningstemperatur, du plejer at bruge, så vil ovnen automatisk justere indstillingerne. Det betyder, at din mad dampes perfekt.

Nemt at lave lækre måltider, når du er tilsluttet

Bekvem måde at kontrollere tilberedningen
Fjernindstil tid og temperatur på ovnen. Nyd at kunne holde øje med tilberedningen uden for køkkenet.

Tilberedning med præcision med vores Termometer

Præcis overvågning til perfekte resultater
Termometer giver dig mulighed for nøje at overvåge madlavningen og opnå de perfekte resultater i overensstemmelse med din personlige smag. Når din mad har nået den rette temperatur, fortæller ovnen dig det og afslutter tilberedningen.

Pålidelig madlavning
Termometer måler kernetemperaturen i din mad, for pålidelige resultater.

Touch-display til ekspert-assistance

Nem adgang til dine favoritfunktioner
Vores farve-touch-display sikrer en intuitiv oplevelse og en genvej til de 3 mest relevante funktioner. Så du behøver ikke at rulle det hele igennem for at finde dine favoritter. Det er genvejen til lækre måltider.

Skriv en anmeldelse

Dit produkt

Produktet findes i flere modeller. For at din anmeldelse skal være så hjælpsom for andre som muligt, beder vi dig venligst præcisere hvilken model du har. Dit produkts modelnummer og produktnummer (PNC) finder du på produktmærkaten.

Sådan finder du produktmærkaten

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Tilmeld dig MyElectrolux og få 20% rabat på dit næste køb