s-bag® den originale støvsugerpose
s-bag® den originale støvsugerpose

Electrolux' s-bag i nyt design!

Hold dit hjem helt rent. Støvsugerposen samler mange partikler, som også kan være skadelige for dit indeklima. Med 75 års erfaring i at udvikle og producere støvsugerposer ved vi derfor, hvor vigtig posens funktion er, og således kan vi nu præsentere et nyt design af den smarte støvsugerpose, s-bag.

Forseglingsmetoden er mere hygienisk og forhindrer at posen går i stykker. Det gør ikke bare hver støvsugning lettere, det giver også din støvsuger en længere levetid.

Bæredygtig fabrikation

Electrolux har miljø og bæredygtighed i fokus. Op til 25% af energien på vores s-bag fabrik produceres af vores egne solfangere, som reducerer kulstofudslippet med 90 tons pr. år.*

Emballagen er fremstillet af 100% genbrugspapir. Det garanterer, at den redesignede s-bags miljøvirkning er så lille som mulig.**

* Solpaneler blev installeret i oktober 2019.
** Ifølge en livscyklusvurdering foretaget af Electrolux Global Technology Center, Porcia, Italien, den 11. oktober 2017.

Lokalt produkt, produceret i Skandinavien.

s-bag produceres i Nygård i Sverige, og de fleste af vores råmaterialer indkøbes inden for EU. Desuden produceres den nye s-bag med 13% mindre vand og 18% mindre energi sammenlignet med den tidligere s-bag.*

Vores fabrik er certificeret i henhold til ISO 14001, og vi er stolte over at opretholde en høj kvalitetsstandard og over at være produktionsansvarlige. 

* Ifølge en livscyklusvurdering foretaget af Electrolux Global Technology Center, Porcia, Italien, den 11. oktober 2017.

Forbedret design

Få mest for pengene. s-bags er optimeret til at holde 50 % længere i forhold til almindelige papirstøvposer.

Du kan fylde din s-bag helt op og det nye forseglingssystem sikrer, at den ikke går i stykker eller revner.

Et renere og sundere hjem

Det nye låsesystem sikrer, at støv og alle de skadelige partikler i posen holdes forsvarligt inde i posen.

Det er både godt for den luft du indånder, samtidig med at det forlænger støvsugerens levetid.

Hele s-bag-sortimentet

Langvarig ydeevne: s-bag® Classic Long Performance varer 50 % længere end de traditionelle støvsugerposer i papir.

Langvarig ydeevne: Ultralangvarig ydeevne: s-bag® Ultra Long Performance holder 80 % længere end standardstøvsugerposen med optimal kapacitet på 5 liter. Posen giver et overbevisende rengøringsresultat i meget længere tid.

s-bag® Hygiene Anti-Allergy beskytter din sundhed og bidrager markant til hjemmets hygiene og luftrenhed, uden at gå på kompromis med ydeevnen. s-bag® Hygiene Anti-Allergy reducerer eksponering til allerger og risikoen for allergi i din familie.

Absorberer og neutraliserer ubehaglig lugt: modsat almindelige poser, som absorberer fugt, så bruger s-bag® Anti-Odour et modstandsdygtigt syntetisk materiale overtrukket med lugtabsorberende voks til at fjerne ubehagelig lugt og forhindre den slipper ud af støvsugeren. Har du husdyr, vil du sætte pris på den unikke lugtfunktion.